04.09

Och min dag har det varit. Absolut. Helt slut i kroppen nu, efter min timmeslånga joggingtur. känner mig som en hösäck.. hehe. Min dag, förutom då möjligen cp försäkringstentan som inte gick som planerat. Men, fuck it, det går alltid att fixa. Känns som att den här skoldagen bara flög förbi. Kanske för att jag var ganska inne i mina diskutioner på msn på lektionerna, därför det känns som att endast haft tentan, haha. 
Drog sedan till viktor en stund. Min lilla spellevink :) han var så söt, när han skulle lära sig säga just ordet spellevink. Helt onödigt ord för honom, men fan den grabben är envis. Och jag fick mig ett extremt gott skratt. Ska spela in det och använda det som uppmuntring när man är ledsen. Perfekt!Ungefär som undet Mitt-i-baljan, som jag och matilda alltid sa till varandra när vi var små och skulle få den andre att skratta, men det är en annan historia. Nu ska jag ha älskat the hills maraton. puss puss

 

Min söndag


Sandalett från Skopunkten.com


Drog helt spontant med natt till stan förut. I panik ber jag mamma skjusa mig till tåget, medan jag skulle hitta nått att ta på mig(satt i mjukisar=P). Kommer precis när tåget rullar in. Alltid jag och mammas goda marginaler ^^ Köpte skoor och fikade, sedan som flängisar vi är, hem igen. Kom precis hem när gossip girl och the city började. Så tog med mig tidning,nagellack och äpplen upp till tv:n där uppe och njöt. Älskar verkligen dem där programmen. Så övergramoröst och intriger så det skriker om det, och jag gillart ;)

until the end


viktor tar då alltid fram den busigaste sidan i mig
 (några sekunder senare börjar jag fnittra så mycket, att jag ramlar av soffan och slår huvudet i glasbordet. och fortsätter skratta. tills en krampaktig död är nära. Tror det var här jag bet honom i örat också)

Igår var en dag kallad "Hölöskolans dag". Var tvungen at följa med till min gamla skola, vilket av någon anledning jag uppfattar väldigt speciellt. Allt kändes så stort när man sjäkv gick där, och nu känns det som att man inte ens ska komma igenom entren. Så många minnen i dom lokalerna, att det nästen känns lite obehagligt. Missförstå mig inte, minnena är bara goda, men att veta att det endast kommer höra till förr, känns lite speciellt. Träffade en vän, som jag inte hälsat på sedan jag själv gick där. Trevligt det iaf. Blev en lugn kväll hos alex efter. Åt god middag och tog det lugnt var dem stora händelserna. Och tjejsnack förstås. Börjar bli en hejare på det mycket väl :) Har varit duktig att skrivit en engelsk uppsats precis. skönt att en liten sten har fallit från mina axlar. Ska snart ta tag i resten, ska bara ut i solen först.

puss

vikke vikke


införskaffat idag. Blev helt klart kär i skorna, ojoj! :)
 
och vet ni vad jag gör just nu?? veeet ni vad jag gör? jo, sitter och pluggar engelska :O iofs hos viktor, men ändå. På en fredagkväll :O gubben är ute i köket och svär den lilla stackaren. haha, saken är nog mitt fel kan jag medge. För några dagar sedan kläckte jag ur mig en liten dum kommentar som lät i stil med: viktor, vet du ens hur man gör makaroner?, och detta var endast för att klanka ner på hans perfekta syn på sig själv. Han har då åkt till ikea, den lilla saken. Köpt allt nytt man kan tänka sig för en måltid + förkläde och kokmössa. Nu står han där ute, med blommigt förkläde och kokmössan på sned och ska försöka laga något. Vad vet endast han. Om ens det =P Står och läser ur en svensk kokbok, och med tanke på att hans svenska ordföråd är ytterst litet, är jag lite rädd för resultatet. För ja, svordomar på tyska kan jag mycket väl. haha.

Btw, en helt klart tiopoängig sångare/gitarrist kom till våran klass idag vid slutet av dagen. Jag dog + missade de 2 nästa tågen (A)

xoxo

Fredag är aldrig fel

Sovmorgon,snart helg, våååår, tacobuffe till lunch, börjar nu. haha, mitt humör är toppen!  Eftersom jag använder bloggen för att skriva av mig mer än något annat, så kommer det komma inägg som just det här under ibland. Men det är ett sätt för mig att må bättre under ledsna ögonblick. Att just skriva av mig. 

Slutar typ snart också. Vi har inividuell läsning, så egentligen skulle jag kunna sätta mig på tåget nu, men ska nog vara líte duktig iaf. Ska nämligen till stan med viktor. Idag igen. haha, han har tydligen hittat på 2 skor, och av någon anledning så ska han inte köpa båda idag, så måste upp för att.. hjälpa honom att välja. Han kommer ändå köpa de andra paret, imorn lr något sånt. Så otroligt onööödigt. men men, inte något jag har emot precis :) 

  

hurtful

Skulle ha träffat en person idag, men det blev inte så. Anledningen är den som oroar mig. Den är som något gnagande i magen som bara växer. Hur skulle ni reagera när ni visste att en person som du bryr dig om inte orkar ta sig ur sängen om dagarna? Bara ser mörker, och hittar inte till ljuset i tunneln? Jag får panik, jag lovar. Jag vill bara att människan ska leva livet och ha sitt leende på läpparna, som förut. Jag skiter i vad som händer med mig, bara den andra mår bra. Oja, innan detta är slut, kommer jag säkert har blivit nedryckt i skiten för en stund, men vad gör det, om jag ändå kunde lyckas. Jag kan ge min lycka till den, all min lycka. Ingen fara, jag hittar ny. Men det verkar inte denna göra.

Varit med om att människor har gått in i det mörka, så att kalla det, 2 gånger i mitt liv. Det är så otroligt obehaglig känsla, när du vet att du ingenting kan göra. Bara ser hur människan i sig går in i den där depritionen, och du sitter där och virar tummarna och nynnar lite. För jag vet inte hur jag ska kunna lyckas egentligen. Jag vet nog långt där inne, att nej det kommer jag nog inte göra heller. Men jag måste kämpa för det, jag måste försöka mitt allra bästa. Inte behöver jag bara vara stark för mig själv, utan för någon annan också.  Det är isånna här lägen man behöver någon som bryr sig till 100 %, eller hur?  

Tankarna angående vad som egentligen kommer hända om det inte blir bättre för den. Jag vet svaret, det så otroligt hemska svaret. Det svaret som gör att jag knappt kunnat sova de senaste dygnen...


Nu är det öveeeeer :D:D

herregud, vad jag skakar! Kom precis tillbax till klassrummet efter ca 2 timmars banktentaskrivande. shit shit, va svårt det var, men hade tydligen mitt mattehuvud på skaft, så lyckades nog räkna ut rätt kreditkostnad i slutändan. hoppas hoppas. Ska snart ha exel, sedan blir det staaaaan. med viktor, så troligen dem dyra butikerna i staaan. hehe, tur att viktor inte kan svenska ;) Middag och troligen shopping för min del med :) myspysens. Behöver det nu känner jag, och en underbar känsla i hela kroppen. Känner inte ni så, när ni går ut från en provsal och veta att du faktiskt skrev helt hyfsat på det + att det nu är över? precis så känner jag nu, och därför är jag grymt lättad och måste ju hitt på nått. Pluggade hela dagen igår + från 23 till typ 2 i förregår(natta var på besök innan d), så fan, nu ska jag släppa allt detta :D 

puss puss


   

nuss


Fick den här just av en person som jag saknar.

"Varje gång jag lyssnar på bon jovi-always be there, tänker jag på dig. Kanske därför jag lyssnar på den hela tiden också:*<3"
sötnos!

The call Prince Caspian



Älskar den här låten. Känslan, texten och faktum att den får mig att tänka på en person <3


Tonight is the night


(hittade äntligen den snygga kjolen från gina i min storlek. sista kvar också :):))

Igår, en skit rolig kväll, oj oj! Viktor hade spelning igen på sin farbrors klubb på sture, och såklart var jag, bella och company i publiken :) Fast även denna gång hade vi den läskiga vaktens ögon på oss, så vid baren tog vi det lugnt.. iaf vi som inte fyllt rätt ålder ännu ;) Jag och bella ägde på dansgolvet kan jag lova.. haha. När klubben sedan stängde, drog vi till viktors lägenhet för lite efterfest :) Efter någon timme där, lutade det åt tidig morgon, så taxin fick komma och skjusa hem Bella hem till sig, och mig till Lukas :) Och vilken fuskis den där chaffisen var! Bella skulle till en väg på söder, och han körde då alla omvägar man kan tänkas ta, för att komma dit. usch, vilket fusk! Och kan ni tänka er, när man pinar sig själv att vara vaken längre än vad man egentligen orkar, för att bara åka till någon för att sova där. Tror ni inte då, att när man väl kommit fram och vet att äntligen ska man få vila ögonen, så har tröttheten försvunnit? Usch, så irriterande jag borde ha varit vid mitt övertrötta/superpigga tillstånd! Fast om hemligheten ska fram, roar det mig ofta att retas med folk, speciellt den personen i fråga :)

xoxo

Åhå

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Istället för att ha de trevligt hos den jag egentligen skulle spendera natten med, sitter jag hemma i min egen säng. Fortfarande lite seg efter mitt migränanfall med feber och allt som fick mig att må så dåligt, så kvällens planer fick ställas in. Som tur är, kommer jag få träffa människan snart iaf :)
Sitter och finular inför morgondagen. För det är en extremt stor dag. Sitter och fixar och trixar lite och mycket fundering krävs. För vill att det ska bli det absolut bästa resultatet. Eftersom en mycket betydelsefull människa i mitt liv, fyller 18 år imorgon <3 helt otroligt. Jag har grymt många ideér som jag skulle vilja genomföra, med tanke på just morgondagen, men vi får se hur det blir med dem sakerna :)




GRATTIS ALEXANDRA WESTERLUND PÅ 18ÅRSDAGEN <3
(ÄVEN OM DET ÄR 1 TIMME OCH 45 MINUTER FÖR TIDIGT. FIRA NÅGOT VIKTIGT KAN MAN ALDRIG GÖRA FÖR TIDIGT). HOPPAS DU FÅR EN SUPERDAG, DET ÄR DU VÄRD.

Grattis ännu en gång :)

guud, har inte skrivit på några dagar märkte jag. inte bra inte.

igår fyllde kära fnatt 20 år! ojoj, stor dag dedär, och nu vet jag en som kommer springa på systemet med jämna mellanrum ;) Firade henne med släkten i måndags, då hela pappas släkt var där. Middag med båda sidorna av släkten på samma helg, det är grejor det :) firade henne lite mer igår..


och inte dumt med champis och kladdkaka på en tisdagskväll inte ;) senare natten spenderad där.

Därför var jag väldigt seg i skolan idag. hmm, blir lätt så för min del =P låång skoldag idag också, vilket inte gjorde saken bättre. Men lyckades överleva denna gång också, så kände mig väldigt värd något onyttigt efter. Drog med Alex (som för övrigt endast har 2 dagar kvar till sin storstora dag! graaaaattis!) då och fikade en sväng. En person som man är van att träffa nästintill varje dag, hade man inte träffat på länge, så var myspysens <3
ska dra mig mot Grey´s nu sweethearts. pusspuss

love it

kan ni tänka er? för några veckor sedan kom viktor på en sak. En dag slog det honom att: hmm, jag kanske fick en lägenhet mitt i stockholm av min farbror förra födelsedagen? och hell yeah! Så otroligt snygg den är också. fönster från golv till tak, grymt stor, jacuzzi.. +++.

sitter nu hemma hos honom med hans broder och bella. Vi flickor har precis gråtit en skvätt till Pearl Habor, och bella nyss: vrf måste hetingen dö varje gång jag ser på den?, haha hon är bra smart den där flickan ;)

xoxo

Påsk = tjockishelgen

Min påskafton var rikitgt riktigt mysig. 20 grader varmt, så låg flera timmar med bikinin vid poolen och sola. iofs, så har poolen fortfarande is på ytan, så bada blev det inget, men underbart. senare mot kvällskvisten åkte vi till mormor och morfar och var på släktmiddag :) älskar sådana evensemang, då hela släkten ses igen. Och jag fick träffa min kusin Patric´s flickvän för första gången, eller fästmö kanske man borde kalla henne.. dom är ju förlovade vid 17års ålder dom där sötnosarna :) Vi bara åt god mat, spelade kort och hade det mysmys.



sen åkte man med bellus till en fest någonstans låångt bort. Eftersom fotografen endast skickade ett enda kort, och detta då på mig, en galen mig, får det vara de enda som jag kan visa. Jag med alldeles förmycket energidrycker och andra drycker i kroppen. 2 sekunder efter detta kort är taget, lägger vi oss på golvet och asgarvar. Jag visste inte ens att hon höll i en kamera, kan ni då fatta min chock som kom efteråt? haha, vi hittade på de mest konstiga saker att hitta på igår, hon & jag, men roligt var det :)

A moment of weakness

usch, jag tror inte kärleken är till för mig. Seriöst menat, den måste ha lyckats hoppa över mig på alla håll och kanter. Jag bad mitt sällskap att komma hit direkt, och inte hämta massa saker och allt, endast för att jag inte skulle börja tänka förmycket. För det gör jag endast i min ensamhet. Men nu blev de ju som det blev, och ... kommer inte förens om en halvtimme eller något. Så otroligt onödigt.
Saken är den, att jag insätt att jag inte vill ha de såhär. Innan var jag nöjd med min situation, men nu har jag insätt att de finns så mycket bättre situationer att vara i. Som att fira snart 11 månader med någon som fortfarande gör dina ben svaga varje gång din blick möter hans kanske? Men hur jag än försöker ta mig ditåt, iallafall åt den riktningen, verkar det finnas något otroligt djupt hål någonstans på vägen som jag lyckas ramla ner i. Så kravlar jag mig nätt och jämt upp, med halva känslopaketet kvar i grunden, och klampar på. När det äntligen känns bra igen, kommer det alltid något hinder ivägen, eller något förbannat jäkla hål igen. oj vad jag får svälja mina tankar. samma visa, runt runt. Vad är felet? för jag förstår det verkligen inte. För jag kan aldrig få pusselbitarna att falla på plats, hur mycket jag än skulle vilja. Jo jag må ha nuddat målets kanter några gånger, men vet ni? hålen finns tydligen vid mållinjen också. ialla fall för min del. 

Jag vet inte vad jag skriver dehär för just nu. Att jag antagligen blåser upp saker och ting och tycker grymt synd om mig själv, må hända. Att det dessutom är fredagkväll, jag ensam vaken i mitt hus, med inget sällskap än så länge.. jo så kan det också vara. Men jag är trött på dethär. oja, det kan jag inte komma undan. Känns som jag inte kan hålla fast folket omkring mig. Kan det vara så illa?


And the wave came and took it   

låång fredag


Det faktum att lovet snart är slut för min del, och börjat för i stort sätt alla andra, känns lite..blä. speciellt eftersom jag inte hunnit med att göra alla saker jag hade tänk mig innan. men, inte mycket att göra. Är ju faktiskt ledig på måndagen, vilket är den värsta dagen på hela veckan, så lite bra är det ju.

Igår lyckades jag sova bort i ruskigt mycket av dagen. och när jag väl sen kom upp, somnade jag i soffan, med kaffekoppen i handen(oja, den är med mig överallt). Blev senare som tur piggare, och följde med för påskpyssel hos mormor och morfar. Därefter till tullinge där vi solade och bara tog de lugnt.
Men sova mycket imorse blev det inte. Natt hade beställt tid hos Bobby för klippning klockan 11:00(!), och nej, när klockan ringde 8:00, var man allt annat än glad. Men vi kom ditt med exakt marginal, efter mycket om och men ;)  



och medan natt blev fixad i frisörstolen, så hade jag det..trevligt på annat håll :) hehe. Nu ska jag vara barnvakt tills imornbitti, men kommer senare få ett sällskap över. trevligt trevligt.

pusspuss

jasså?



haha! fick just denna hemskickad. en kompis som tydligen hade köpt denna till mig och skickat den hem till mig! Låg en lapp i det lilla paketet också, där det endast stog: " tre små ord som beskriver dig perfekt!" hahaha!
vet inte riktigt, men tackar så mycket lilla du :)

forever we dance



Gårdagen och halva denna dag har blivit spenderad med natt. Vi beslutade efter mycket om och men, att hon skulle dra med mig hem istället, så spenderade tydligen kvällen hemma trots allt ;) Grymt skönt att våren är här, och jag tror hon och jag klämde på varenda vårplagg som föll i vår smak igår. Grymt mysigt att kunna ta en glass, sätta sig i solen ovanför plattan utan att frysa häcken av sig. ett minus kanske var att vi blev bortskrämda av en skum gubbe som snackade något afrikanskt efter en stund + att jag spillde choklad över hela mig, men sånt man får ta :)
och hon och jag är som systrar vi. Även vår klädsmak är inte långt ifrån identiska, så därför var det inte till stor häpnad att både hon och jag kom hem med ett par jeansleggins igår. Grymt sköna måste jag säga. Ser ut som ett par jeans, men en grym fördel är.. att man kan andas i dem.. haha!
nu ska jag fortsätta snacka med Ryan :)

xoxo

:):)

Kan det bli bättre? Sol,lov och pigg som en lärka! Varit uppe några timmar nu. Kände att efter igår, ville jag inte ligga i sängen för länge. Har redan varit så duktig så har hunnit tagit en joggingtur, skickat iväg massor med nödvändiga mejl, ringt ang. modelgrejen jag ska göra om några veckor, och shoppat lite på sidan till vänster här :):) Ska senare med natt till stan och ha de trevligt, sen får vi se vart jag spenderar min kväll. Inte hemma iaf :) träffa viktor en snabbis ska man nog hinna med också :) och som ni kanske märker, är jag grymt glad idag :) varför inte liksom? orkar inte tänka på allt skit längre.. den dagen den sorgen som mormor alltid säger :)

Ha en bra dag alla ;P

vad ska man säga?


Vaknade typ nu. eller egentligen för typ 2 timmar sen. orkade absolut inte gå upp då, utan skickade ett sms till pappa ute i köket och sa att han skulle ta med en film in till mitt rum. Kollade de första 5 minuterna, och somnade sedan om. Kanske inte så konstigt, med tanke på den tid jag kom hem igår. _ . Och vi tjejor, jag och bella, lyckades få spö i bowlingen alla 3 gånger. hmm, kanske för att vi var förjävliga, men humöret vårat var det inget fel på iaf :) nej, seriöst, det är något fel på mig. Håller på att somna i datorstolen nu, så ska tillbax till sängen min. buuuh, vilken söndagsmänniska jag känner mig som =P

(jag är fullt medveten om att jag ser ut som en indian på bilden, ja)

loov och vår!

Ursäkta uttrycket men fan vad jag älskar mitt liv just nu. Lov och vår på samma gång! som man har längtat. kom precis hem, och satte mig direkt på med solglasögonen och ut med datorn i solen. Så sitter nu brevid vår pool (som iofs har ca 5 cm tjockt islager ;P) och solar lite :):) Man blir så glad av värmen och ljuset också, ett stort plus.

I torsdags slutade vi väldigt tidigt, eftersom det skulle vara modelvisning och fotbollstunering i skolan. Han med att skriva ett helt okej straffrättsprov innan, så kändes bra att sluta typ 4 timmar än vanligt. Kan ändå hem sensent på kvällen, så kände mig lite sliten på fredagen sen.
Fredagdagen gjorde jag egentligen inget förnufftigt alls, måste jag erkänna. Jag och linnéa "kastande bort" mattelektionen att snacka, och nästa lektion, satt jag bara och kollade på när de ambitiösa i gruppen jobbade flitigt. Senare, kvällen, blev väldigt väldigt mysig. En liten återförening av de gamla gänget, kan man kanske kalla det. Iaf, den feminina delen. Åt på resturang och en lång catch up bl.a. Myyys :) sånt man behöver ibland. Och vet ni? Jag åt Sushi för första gången i mitt liv ;)


Pulsen stiger, så som stegen blir längre



Du vet, min vän, att jag inte går på det.
Så lätt på den fronten är jag att läsa.
och vet du? Jag kan se rakt igenom dig.
Att ni aldrig lär er.

haha, jobbigt läge jag satte dig i nu va ;)?

Dagen varit riktigt bra. Även fast de sista timmarna i skolan blev kaos på alla fronter. Och att philip dampa loss också, var ett tydligt faktum. Fika med fnatt och utvecklingssamtal(jag älskar dem, så som jag älskar att få berömen ;)).
Nu blire Grey´s, sen ännu mer plugg av avtal, prov imorn förstår ni.

PUSS


RSS 2.0