Helgen min




Fredagen.Släktmiddag på mormor och morfars landställe :) Supermysig kväll måste jag säga. Kusinerna man inte har träffat på ett litet tag + respektive pojk & flickvän.
"Putts, gör din fina pose!"



Lördagen.Åkte upp med dessa + angie till stan för presentfix. Som allt för många gånger förr, blev det ett besök på Muffin Bakery innan allt var klart. Mötte sedan upp Joel, då vi åkte hem till mig, min familj och min pool. Bada,bada,bada minsann :D. 23 grader i vattnet, iiinte helt fel (Fast ännu för kallt för att kunna köra Hoppa-utan-att-känna-vattnet för min del).

A angel, to good to be true.



Söndagen. Dagen: Sol och bad. Försökte ta vara på värmen, men var även med om mitt livs hemskaste bussresa, jag & Alex. 45 minuter i en buss där det kändes som bastu, utan något som helst som svalkande. Kommer drömma mardrömmar om den resan har jag en känsla av :O Men det var det ju inte heller någon vanlig dag, utan Olivia Karnehorn blev 18 år, Grattis gumman! Så blev fest på kvällen för henne såklart (:




Vilken jäkla natt..

Anar ni vilken jobbig natt jag har haft? Gick och la mig hyfsad tid igår, men tog mig ca 2 timmar att somna. Inte nog med det, så vaknade jag 3 timmar senare. Det var varmt,ljust, jag var hungrig och mobilen ringde. Ja, jag vaknde i alla fall. Och inte kunde man somna om heller. Så när klockan började närma sig 6snåret, så satte man på sig springkläderna, för att försöka bli trött av det. Möter pappa i dörren, så nu tror han helt klart att jag har fått feber. Men, när jag är övertött, blir jag på något konstigt vis glad.. eller Överglad kanske man borde kalla det. Ett sånt vis man lätt kan börja fnittra åt allt som kommer i ens väg. Mja, förklara min dag.

Har suttit en stor del av dagen, och försökt få ihop så mycket som möjligt denna helg. Men Ikväll blir det till mormor och morfar för att fira mormors 70årsdag med släkten :) Jag som verkligen älskar sådana tillställningar :) Sedan kanske en sväng till alex. Har precis varit barnvakt, och ska snart ut och gå med en vän. Imorn blir det förmodligen upp tiidigt.. då hela dagen är mysigt uppbokad. hihi :)


Letade efter en bild på marcuspojken att publicera, för att ännu en gång önska honom grattis på 19årsdagen, och hittade den här. Haha, från hans 18årsfest tror jag, och alla tre ser ju lite roliga ut :P GRATTIS IGEN MARCUS!

Have the faith you want to


Jag ser dig ibland



"Palla vara singel och saknad av ingen"

Är på så otroligt bra humör idag! Kanske kan det vara för att solen har varit framme hela dagen, att jag är ledig hela veckan ut och att allt bara går som jag vill just nu? Mja, det är stor möjlighet att det är(+ lite till). Man kan ju inte annat än att bli glad, när man klockan halv 12 på kvällen, kan gå i endast linne och kort sommarjacka utan att ens frysa lite. Gå där och fortfarande kan kalla det ljust ute. Guud, vilka sommarkänslor man får :D
Har haft sådan energi, så städat i stort sätt hela huset. Hunden har fått sig en fin omgång med allt från klippning till bad, och rummet skiner som aldrig förr. Även gått en timmeslång powerwalk nu under kvällen + kolla(t/r) fotbollen som faktiskt, ser ganska lovande ut.

/J.H 

22.06.09

Helgen har varit mycket bra :) Lördagen blev fylld med god mat, crocket och allt däromkring. Alltid trevligt att träffa folk man inte sett på ett tag, och då också saknat. Bilderna var det tyvärr inte jag som stod för, och därför måste jag bara få dem att bli skickade från saras först :) På söndagen kom min familj hem, så mycket städning och fixning blev det. Natt kom sedan på kvällen. Vi har nu legat vid poolen i några timmar och bara tagit vara på värmen och ska snart nu bege oss mot bussen. Kvällen blir vid Globen och natten i Tullinge :)

ett stort +, är väl ändå att den veckan jag inte jobbar, är det stålande sol ! I alla fall idag ;D En del av mitt goda humör minsann.



sometimes, all you need is one.

Midsommarens

Midsommaren blev firad i trosa med familj och vänner till familjen :) Väldigt mysigt, även om det kom en skur lite titt som tätt. Liite stolt att jag faktiskt kunde ta mig själv ut dit också. Hela 40 min tog det, men ändå, kände mig lite duktig + att jag blev ännu mer pepp på att ta körkortet så snart jag kan :D Bättre sent än aldrig.
Kom hem vid 1tiden, sätter sig då och kollar på aftonbladet.se. Står då med fettstilad rubrik, att en ung man från linköping hade dött på Öland under gårdagen. Eftersom jag visste många unga männ som festade under långhelgen just där blev jag lite orolig. Speciellt över Martin, eftersom just han, är en ung man bosatt i Linköping. Skrev till honom med storstora bokstäver och frågade om han levde. Som tur, fick jag svar(!!), men stackars dom vänner som förlorat sin vän "/ Usch vad hemskt.
Sitter nu och bara slössar bort tiden innan Elin, marcus sara och johannes kommer för lite middag här. kommer nog bli en trevlig kväll (:

Pusspuss !


I miss you


freedom



Jag är verkligen inte bra på att sova i ett tomt hus. Okej, för att ha huset för sig själv en stund inte är fy skam alls, men inte är jag bra på det. i alla fall inte första natten under en tid. Bäddar ner mig i soffan, med så många lampor tända som möjligt, tv:n på & sucktar efter sällskap. Må tycka att jag på den fronten inte alls vuxit upp, det kan jag erkänna, men övning ger ju färdighet. Även om jag vid det här laget borde iaf kunna sova i sängen min. Vet inte riktigt varför jag skriver det här just nu, eller överhuvudtaget varför jag nämner det för någon, när det inte direkt är en fördel här i livet. Man jag i själva verket borde inte göra något annat än att sova. Får se hur det blir med den saken.. Som ett stort fyrkantigt pricken över i:et, saknar jag en person väldigt mycket just nu också. 

Jag lyssnar iaf på en underbar låt + att jag faktiskt har börjat knapra på äpplet som legat här sen jag kom hem tidigare under kvällen (:    

Live your life as you want to remember




Shopping idag då (: Blev skor, silkleggins, figurgörare till tunika och lite annat smått och gott. Lite ice coffee där och lite modeläsning där, plus minus noll. Men, inte tid att sitta här och fördriva viktig tid längre, Ha en bra kväll innan midsommarens stora dag !


There´s always gonna be another mountain,
l´m always gonna wanna make it move.
It´s not about winning or losing,
its not about how fast I gonna get there.

It´s me in the battle.

  


So far so good

Min nya älskling kom hem igår - min ipod touch. Vilket jag bara för att irritera mig på morgonkvisten, just nu skriver ifrån. Ett litet plus, som jag ej visste när jag beställde den, var just det att den hade anslutning till internet. Inte mig emot :):)

Men, tänk er blandningen. Jag med noll tålamod + inte allt för tekniskt sinne + en ny maskin. Jag lovar, om jag inte hade bitit ihop igår, hade den åkt i golvet ett dussintal gånger. Men tur att man är en snabb lärling ; P Iaf, dagen. Idag blir det stan & ni anar inte hur shoooopingsugen jag är ! haha, några få dagar har gått utan stan, och det kliar redan i fingrarna.. Ikvällen blir spännande, då jag inte riktigt kommit i underfund med hur den urartar sig, men alternativen låter  riktigt...spännande ! Nej, nu blir det sängen igen,
 



pusselipuss.  

I never needed this


en låt som spelas om och om igen just nu. Och texten är ju bara  för bra.

Sitter just nu, helt död i sängen.
Precis varit ute och sprungit häcken av mig, och den lilla energin som jag faktiskt hade kvar efter dagens jobbande, försvann alldeles för snabbt. Tänkte att jag minsann skulle få iväg min beställning till Nelly på flera par bedårande skor under kvällen också, men varje gång jag tycks ha bestämt mig, tvekar jag än en gång. Detta bedårande havet av skor som det finns där, så hjälp? Någon frivillig? :) 

Jag och bell hade denna diskussion alldeles nyss, angående folks cevilstånd, och vi kom tillsammans fram till den bra slutsatsen, att det minsann börjar ploppa upp hjärtan lfrån olika håll och kanter på Facebook. Vi som båda hade varit så förundrande över att så många gjorde slut för ett tag sedan, men nu tycks det vända! Kämpa på brudar, kämpa ! Tummen upp för <3.   

!



Och den är på väg hem till mig nu, klick!

Hemskt om man tänker efter, hur glad man kan bli av matriella ting, hur beroende vi är av dem. Jag som försöker lära mig att inte bli det, men verkar vara en ytterst svår uppgift, hehe (: Men faktiskt, jobbat precis hela veckan, även heela helgen. Någon sorts belöning krävs !

Nu blir det telefonsamtal och film innan sängen då klockan ringer imorn vid den underbara tidiga tiden, 05:10. Puss puss alla sweethearts !  

Dreams are for real



Rycka upp mig, torka bort besvikelsen och börja leva igen. Jag har trots allt fått mitt svar från din sida.
Stör mig att du gav upp så lätt, för absolut ingenting, för dina egna lögner du och dina tankar tillsammans så duktigt fått ihop. Tro mig, eller tro mig inte, ditt val.

Jobb, jobb jobb, det är vad mina dagar är fyllda av denna vecka. Ändå till lördagen, då det senare på kvällen blir myskväll vid Globen. Kan faktiskt inte säga att mina senaste dagar har bestått av mer än jobb + träning i det stora hela. Lite telefonsamtal där, och lite nätshopping där kanske också men. Tidiga(försöker iaf) kvällar blir det också, då min klocka ringer 05:10 varje morgon, och man ska befinna sig på plats 06:30.  mm, gå upp med tuppen kan man ju kalla det ;P

I never needed you for judgement ,
smile baby, smile.


8 Juni 2009

Får bli ett kort inlägg idag, eftersom jag är så grymt jäkla trött. Hade första arbetsdagen idag, jobbade 10 timmar(!), och mest också i stående position, så mina fötter alltså.. Har sedan bara försökt att bli så återställd som möjligt, eftersom morgondagen blir likadan. 06:30, ska man vara där, så nog bäst att sova snart. Om jag kan. Alldeles för mycket tankar just nu så känner inte för att lägga mig ner och grubbla direkt. Har bara efter jobbet tränat, bastat och badat mest. Gjort johanna ala smootie var jag så snäll och gjorde till hela familjen alldelles nyss också :)
 
Ska nog ringa ett samtal nu, så att männiksan i den andra änden, kan få mina tankar ur balans, så jag kan få lugn och ro inatt. Men först får de bli lite tittande på favoritfilmen, Green street holigans <3 puss puss

Livsavgörande thing i livet



Nej, jag var ej särskilt pepp att kolla fotbollen igår kan jag medge. Men kom snabbt i det. Även kanske för att jag var tvungen, med tanke på att det helt plötsligt blev livsiktigt att veta precis alla namn på planen, och enormt avgörande om jag kunde skillnaden mellan Rasmus elm och Viktor elm. Men spelar kim, så.. Hej fotboll! :D mm, Sverige sög, som vi nog många vet, och kommer inte ens komma till VM. Helt värdelöst. Men sällskapen gjorde det hela mycket bättre (:

Vaknade tiiidigt imorse, av en jäkla mobil som lät. Usch och fy. Slutade med att man var tvungen att gå upp halv 11, för att följa med en person till röstlokalerna. Så stolt människan var sen, tyckte att den hade räddat hela Sverige i princip, med sin.. blanka röst. Haha, ja det var ju något jag kunde skratta mycket åt senare ;D . En kaffe på stan och shoppingrunda med natt senare, så sitter jag här. Självklart ska man ju shoppa jeans nu när det börjar bli sommar. mhm, fanns säkert något bra argument i stunden, men nu början man ju undra vad jag tänkte med egentligen. Men om andan faller på, kan ju mycket hända ;)  

Pusss !

Wings, so easy to break



Trött. inte mycket sömn här inte. Ska snart till en park, sätta mig med folk + lite jordgubbar och annat gott och bara ta de lugnt. Härligt att jag äntligen fick igenom mina planer (: Ska sedan hem, för att få höra alla detaljer(kommer nog ta sin tid) om konserten mamma och hennes vänner var på igår. Mammas stora idol fick hon se för 311 gången, Brucan och oj, hela veckan har det vankats hans låtar om & om igen. Hehe, lilla mamma hon, så glad hon varit för det :) Ska ikväll senare tillbaka till globen, där det kommer bli kollande på sverigematchen + övernattning. mysig dag med andra ord (:

Studenttider 09 (Del ll)

 


Missade bussen stort alldeles nyss, så satt en stund i busskuren och frös ärslet av mig. Bokstavligen. Men, viktor kom och hämtade mig, och sitter nu i bilen påväg mot Bella och våra äventyr som kommer pågå under natten. Trött och lite sliten, men det är bara att köpa en red bull eller två, så är problemet ur vägen. 

Stor dag idag. Älskade elins stora dag, och klart var man där med matilda på hennes mottagning tidigare idag. Lite arg fortfarande, att jag missade utspringet, men inget att göra åt. Bilden längst upp till vänster visar min och matildas presenter till henne. Hehe tanken som räknas, men så henne i ett litet nötskal faktiskt! Grattis gumman! <3 Att du får sitta där med mössan på dig idag, är grymt starkt gjort, stolt över dig sis. Inte bara hon som hade sin stora dag idag såklart, utan även alla andra 90or i södertälje. mja, hade gärna gett flera personer sina gratiskramar ( mja, person 1b och 2b, som sara så fint namngav dem) men sitter man på bussen då, så gör man.. =P  

Ytterligare innan det, hade det varit min avslutning, och har därför SOMMARLOV nu :):)11 härliga veckor utan skolan, helt otroligt. Fast människorna kommer man sakna, även om de flesta ska man träffa under dessa veckor såklart! 

Ha en trevlig kväll!

 

Sommarens alla tankar

Har varit en händelsefattig dag idag. Ledig från skolan, så vaknade vid 11snåret. Kom upp ur sängen runt 1, och sprang då ut i regnet för att försöka piggna till. Var så otroligt seg och är fortfarande är, med migrän och skit som tynger mitt huvud just nu. In i duschen, och på med mjukisshortsen.. Bangade alla möjliga erbjudanden om lunch i stan eller dagen spenderad i Barkarby, med att bara.. inte göra någonting.  Sorry för det männiksor, men jag orkade verkligen inte.Med tanke på att jag börjar på måndag kl 07 00, med att jobba, tänker jag minsann ta vara på den tid jag fortfarande.. bara kan sitta i sängen och kolla the hills flera timmar i sträck. Bara kan hoppa över allt som kallas mat, för att leva på kaffe för en dag. För kommer inte kunna göra de.. förens om några veckor. Kommer verkligen leva för helgerna kan jag lova! därför känner jag en viss press, att hinna träffa så många männiksor som möjligt denna helg.

Eftersom jag officiellt får sommarlov, ledighet från skolan i 11 veckor, imorn känns det ganska bra ändå. Jag sitter och burrar mig för 4 veckors sommarjobb, men ändå, 11-4 blir ju ändå 7 såvitt jag vet. 7 hela veckor då jag kan hitta på roliga saker. Så många personer jag vill träffa och åka till. Vrf inte dra med brudarna till london för några dagar, eller till kusinen i skottland? Vrf inte dra en roadtrip ner till gbg, eller kanske till spanien med alex och engelskmännen? Poolen är helt fixad och grillen nyinförskaffad. Vad är det som hindrar att personerna som är sugna, bjuds över lite titt som tätt? Så många möjligheter, och jag slösar bort min tid, på att fokusera på de 4 veckor jag kanske inte kommer vara på topp. Jag hade precis samma tankar om sommarens jobb förra året, och det visade sig bli helt fantastiska veckor. Kanske för att jag var ensam hemma största delen av dom veckorna, som kommer upprepas i år, men det är en annan historia.
 
Som pricken över i:et,  kommer det vara Elin, marcus och Saras stoora dag imorn, så ska på elins studentmottagning efter min avslutning. Som jag har saknat den där bruden!  Hoppas man hinner träffa de andra nämda också, dom är minst lika saknade <3

No comment



Vill bara veta om kärleken finns där.
Om det du säger, inte bara är ord till för stunden,
utan något du menar.
Bevis behövs, för jag är skeptisk.
 

Helt klart vinnaren!

http://modelljakten.se/modell/1516

Helt klart han som ska vinna Modelljakten! Flickor, rösta! Speciellt du Bella ;D

Från 25 till 9..

Kom upp ur sängen imorse, klockan hade redan hunnit bli 12. Var nämligen ledig från skolan idag. Hade t.o.m. slagit vad dagen innan om att det visst skulle bli fint väder idag med. När jag var ledig och allt. Hell no. Regnade och fy, kallt var det också. Märkte jag några timmar senare. Åkte förr eller senare hem, kan ju säga att regnet hittar ut till oss också, så poolen såg inte allt för lockande ut precis. Jag och natt som tänkte ha en dag i/brevid poolen fick ha en dag inomhus :P För att hon nu inte skulle somna, gav jag henne min kalender att kolla på(alex vet vad jag pratar om) och tror nog det funka ;) Ska förmoligen sova snart, ska in till stan hyfsat tidig tid imorn med klassen på någon utflyckt, och sömnen dom senaste dygnen har varit allt från topp (: 

Puss, Sov så gott!  


Alla problem som tycks så små i andras ögon, kan tynga oss oändligt


Likheter?


Kan jag verkligen vara släkt med dessa? :O ;D


Gårdagen var inte så pråkig. De mesta som hände var väl hem från globen, till mormor och morfar och sedan ligga vid poolen. Kan inte förklara hur mycket jag älskar detta väder!
Är hemma nu. Slutade ca 12 och det enda vi gjorde var att fika och städa. Inte helt fel med dessa dagar inte. Snart kommer alex också, gumman har ju äntligen kommit hem från london hon :) Blire sol, något gott och äta och kanske t.o.m. ett dopp eller två ;) Kommer nog bli poolen största delen av dagen faktiskt :D måste ju ta vara på solen så mycket det går. Troligen blire också stan ikväll, någongång om det blir svalare :) Viktor tjatar på mig att jag måste se hans renovering i hans lägenhet, så får väl kanske svänga förbi där bl.a.

Ha en bra dag i soooolen ^^

RSS 2.0