Jag bara älskar denna dag (:


Music in my heart<3

sjukt trött för tillfället. tagit slut genom att träna sönder migsjälv. Tummen upp för mig imorgon (; ska nu lägga mig och kolla på Into the blue med P nu och sedan sova om några timmar. Om jag känner mig själv rätt, ganska många timmar. 

Mina två favoritlåtar just nu !
 Så sjukt bra båda av dem och kommer nog som dem föregående nätterna somna med dem på repeat.. somnar som bäst då (;




Beyonce - Halo



Chris Brown - Lottery

Minnen är det som kommer förfölja dig..

Har du någon gång känt att ditt omedvetna leker med dig? Du kommer ihåg saker du inte visste, du kopplar dofter till personer du inte trodde du egentligen tänkte på. Du lyssnar på låten och ser samma syn som du såg då, känner samma känslor? Det är ditt omedvetna som är framme. Ibland älskat och ibland hatat. Det spelar ingen roll, det kommer fram lite titt som tätt i alla fall. Det gjorde det för mig igår. Kväll/natt.. kalla det vad ni vill, men fel tillfälle var det vilket som.. 

Klockan var runt halv 2... Jag hade satt musiken på repeat och med högsta volym i öronen hade jag halvsomnat. Samma låtar hade i och för sig upprepats ett x antal gånger också, eftersom jag hade legat där, just i samma possition nerbäddad i sängen i några timmar. Hade tänkt att somna till musiken, men hade bara inte gjort det ännu. När låten kom. Jag blev klarvaken, slände bort hörlurarna och kände att vilken sekund som helst skulle alla minnena komma. Jag kom ihåg hur han hade suttit med gitarren i sin famn. Sagt att låten var vår, att allt den representerade var beskrivning av oss och börjat spela. men allt var bara en lögn. Ingen kan känna det jag kände. Inte kan jag förklara det för någon annan och det får jag leva med. Man kan inte fly från varken sanningen eller minnena, dem kommer ändå komma åt dig förr eller senare. Försök att inte tänka på det nu, men förr eller senare kommer du inte kunna fly.

Thats the way things goes     
      

<3

Lite bilder från i fredags (:(:
en av dem bästa kvällarna i mitt liv





goodnight

20/11 2009 ?



Han inte uppdatera igår. Var allt för trött klockan 22 när jag kom hem. Slutade 16.10, vilket verkligen kändes i kroppen. Åkte då till tullinge för att äntligen lyckas ladda in fotona från chris brown i fredas.. ni anar inte hur länge jag satt och finulade och dampade över det några dagar tidigare. Detta tog då ca 1,5 timme, eftersom vi blev lite distraherade så att säga;) och för att jag, smarta jag, hade glömt usbminnet hemma, och fick därför sitta och skicka över 158 bilder via mail. yay. Iaf, nu har jag dom.. och ojoj, varje slängd blick på dem, och jag blir glad (:(:

Fick precis höra att Twilight 2 kommer ha premiär den 20/11 2009! guud, de är ju inte allt för länge kvar ju. eller beror ju på hur man ser på saken. Om man tänker från födelsedagsperspektivet.. känns det som en evighet (jag fyller nämligen 18 då), men annars.. yes:D  Just nu måste jag erkänna att jag helst av allt vill att jag skulle ha hackat på de där lite oseriösa erbjudandet jag fick imorse och inte sitta här framför min skoldator. Men men. 

xoxo  

ohhh


När jag ändå är igång, måste jag bara visa er min otroligt snygga affisch jag köpte i fredas efter dem underbara timmarna. åhh, ge mig dom igen. Jag har precis hängt upp den ovanför sängen min och det vart finare än jag kunde tro! haha, den på ena vägen och tavlan från babe´sen på andra.. Jag kommer sova som en guud där ;) ett stort plus är även inte bara att det är Chris Brown på den, utan också att den i stort sätt täcker hela väggen. ihhh, längtar tillbaka varenda gång jag ser på den, men det är en annan femma=P
 

25.01

Goddag. Ännu en söndag. Usch. Har haft barnkalas här idag för lilla simon som blir så stor som 6 år. helt sjukt vad tiden går. Så barn har sprungit fram och tillbaka i princip hela dagen här. puuhhh, de tar på ens energi dom där småknattarna. Tydligen var jag superintressant också, så hörde mitt namn var och varannan minut. tror fortfarande jag hör dem skrika, hehe.. men söta är dom (:



Har blivit lite duktig. Istället för dem vanliga vita bröden och oboyen som jag vanligen brukar äta till frukost, har jag börjat med smootie. Med yoghurt, bär och banan eller annan frukt. Grymt gott! Bilden är iofs inte alls rättvis mot färgen, men visst ser det t.o.m. smarrigt ut på bild=P? mm jag längtar till morgarna nu, tro det eller ej (:

puss och kram

Fortsättning på Chris (:(:

Godkväll. kan ni ana hur trött jag är för tillfället ? shit, jag som brukar vara så pigg och allert vid denna tidpunkt på dygnet i vanliga fall:O kan kanske bero på att min klocka ringde 9 imorse, men men(:

Igår. Shit shit shit så underbart bra det var. Aldrig varit så hyper/galen/uppe i de blå som jag var igår. Eller vi var. För vi var galna.. minst sagt ;) Kan verkligen inte bestämma mig för vad jag tyckte vad bäst. Allt har jag bara kommit fram till än så länge. Alla moves han gjorde, alla låtar han sjöng. Allt. Så otroligt obeskrivligt bra! Redan innan var det roligt.. att träffa idoldanny och mattias var ju lite spännande. Började kvällen med ben&jerry´s och underbar kaffe från emu.. kan det bli bättre liksom? hehe. Kan inte lägga in bilderna och vidiona från igår just för tillfället, men om ni vill se vad vi fick se med egna ögon så ser ni på länken nedanför;) Just då, när vi insåg att vi skulle få se honom just som han gör där, var jag den mest hyper flicka som någonsin satt sin fot där inne. Jag lovar;) damn så bra det var. 
 

http://www.youtube.com/watch?v=OQ595chSxxE&feature=related

shit shit shit

Hur ska jag kunna förklara överhuvudtaget  hur bra han var igår??!! hur ska jag? det är ju så gott som omöjligt !! fortfarande helt hyper, därav alla dessa utropstecken;)! hinner inte berätta allt nu, ska närmligen ta bussen till lucas om 5 minuter men allt kommer upp ikväll, promise^^

Puss och kram. hoppas alla får en bra lördag i detta underbara svenska väder^^ hehe

Till som syster och broder



En obeskrivligt betydelsefull låt för mig. Tänker direkt på Elin. Alla våra minnen. allt. Den tar mig tillbaka till sommaren 2006, som jag fortfarande kommer ihåg så väl. Det var andra tider det. Alla samlade på samma lilla ställe. Moppeturer till aspen, Grönan ja, jag kommer ihåg det så väl. Då Marcus och Elin fanns mig så nära, som min syster och bror. Jag förstod nog inte då hur mycket allt detta betydde för mig. Att få se dem varje dag. Jag skulle offra mycket för att ha de så igen<3    

Nedräkningen har snart nått sitt mål

Kom på för en stund sedan.. hur otroligt kort tid det är till fredag egentligen. Nu om 1,5 dygn är vi förmodligen helt hysteriska.borta.galna. kalla det vad ni vill, jag längtar ändå så obeskrivligt! Vi som har längtat efter den kvällen i ca.. ja vad kan det vara? 2,5 månad iallafall. Gash, det är ju grymt lång tid. Så, inte undra på:D för dem som inte förstått ännu vad det är som händer, är det såklart den stora Chris, chris brown som kommer till stan !! Äckligt jäkla bra det kommer vara. 

Kom på en till sak alldeles nyss. eller jag och sofie snackade om det snarare. Jo, hur lite vi egentligen sover nu för tiden... Redan innan lovet var jag verkligen sämst på att sova och många dagar dygnade jag t.o.m. Men nu efter lovet har det även blivit värre. eller sömnen har blivit ännu mindre om det så kunde vara möjligt:o Sen att 4tiden är en normal tid för mig att somna(vilket alltså då ger mig 2-3 timmars sömn en vardagsnatt) är lite skrämmande. Kanske inte allt för konstigt att jag har drabbats av den massa konstiga förkyldningssymtomer? Vet inte allt det är.. förkyldningsblåsor på tungan,uppsvullnade halsmandlar och förkyldningsknutar i nacken är bara några av många. Detta kanske tas att tänkas på.. Nu jag får allt lite svart på vitt så att säga. 

xoxo
 

Be the change


Pink - Dear Mr President

Känner att denna låt passar ganska bra inpå dagen. Var det någon som såg talet? Iallafall, något har hänt med mig.. jag har blivit väldigt intresserad av just amerikansk politik på senaste tiden. Och måste säga att han är ju verkligen så bra på att hålla tal. Man blir så tilltagen. eller jag blir iaf.

Nu ska jag inte ha roligare än att jag ska sätta mig ner och skriva uppsatsen om ekonomisk utveckling som ska in imorgon. Knappt börjat, så har en del att skriva. Har inte orkat, och som vanligt sitter jag panikslagen sista kvällen.  Som nu.

Måste säga grattis till älskling putte och hans förlovning. Är så glad för er skull(:(:<3

20.01.09

Igår. Satt och funtade på om jag möjligen skulle klicka hem en skinnjacka nu när vädret förhoppningsvis kommer bli varmare. Precis i samma stund kommer mamma in och frågar om vi inte kunde ta oss an mina garderober lite. Jag suckar men ger sedan med mig. Bra det. Mycket jag tydligen glömt bort att jag överhuvudtaget ägde bl.a. denna skinnjacka (så otroligt passande va?) mamma köpte till mig för inte så länge sedan (: 

Nog om det. lillebror Simon´s födelsedag idag ! hela 6 år blir den lilla, och shit, känns som igår han skulle fylla 3! ja jag kanske lever i dåtiden i vissa fall(som detta) men ändå svårt att förstå. Lilla miniskiten som elin så fint kallar honom (: Snart kommer Putte med familj hit och firar med oss. Saknat den mannen så mycket, så ska bli trevligt =D
 

  
xoxo

nitonde i första



Dagen kan nog bäst förklaras som lång. Vaknade på så helt sida imorse, när man då hade försovit sig sådär 40 minuter. inte så perfekt start på dagen precis. Och så har det fortsatt. Allt för långa och allt för tråkiga lektioner var vårt schema rikt på, så tror jag har slagit mitt rekord för sovande-på-lektion idag om man säger så ;) Jo, alla har sina bra och dåliga dagar, och jag brukar även kunna klara den dåliga med ett leende på läpparna. Men ibland orkar man bara inte. Slutade äntligen dagen klockan 16.10. Herregud, längsta dagen i skolan tror jag. Åkte med alex, köpte sådana franska brödgrejer.. crossanter kanske dem heter=P gudomligt goda är dem iaf ;)

Nu sitter jag i fåtöljen min och gör lite allt i ett. ni vet sådant som: kollar bloggar, letar förgäves för ett par skor jag såg och bara måste ha, pratar med folk..och lyssnar Chris Brown såklart ;D de vanliga för en sådan som mig ;) och den egnagjorda icecoffee-koppen har jag såklart i min hand också (: Jag börjar få in mina slapprutiner lite väl mycket kanske(A)

puss 

Leona Lewis - Run



Fick just den här låten av en person som inte vill bli nämd. Grymt fin! Blir nästan gråtfärdig när jag lyssnar..
Kom på alldels nyss, att det är endast 5 små dagar till den efterlängtade fredagen på hovet! Gud vad jag längtar.. ge mig nu snälla (:(:

Helgens slut


 


Goddagens (: Gårdagen blev som planerat tillbringad i stureby, om jag nu minns namnet på orten rätt(: blev en mycket trevlig lördagkväll:)
 
Imorse följde jag, som en snäll storasyster gör, med lillebror simon till innebandyträningen. Även fast klockan var 11:00 när den började, så hörde man inga klagomål från min sida. Kan ni tänka er ca 20 stycken söta 4-5 åringar med en boll? Nej precis=P Det spelar ingen roll att dem är uppdelade på 2 lag, alla ska ändå ha bollen, samtidigt. Det enda man ser under hela spelets gång, är 20 små energiknippen i en stor klunga. Alla liftade hej vilt med klubborna för att så fort som möjligt roffa åt sig bollen. sen vart eller åt vilket håll man i fråga sen springer.. ja ni så långt har dem inte kommit ännu=P. haha tror nog att ca 70 % av alla dems mål var självmål också (: Så roande var det faktiskt. Och måste bara hålla med att dem är söta i den åldern, även fast kära lillebror ofta kan gå en på nerverna ;) Hela dagen har sedan gått åt att fira simons 6-årsdag med släkt och tårta ^^



:):)



Igår. Ingen skola för min del(:(: så tog bussen med alex och drog till nathalie istället:) därefter åkte vi till huddinge för några timmar spenderande där(: hem med alex igen=P Hem, äta och fixa sedan var det bio på sergel med brudarna som var planerat^^ Vi beslutade oss i sista sekund att se filmen Allt flyter och ja ni, den kan man verkligen rekommendera :D Vi satt och garvade stundtals så att man knappt fick någon luft, de ni;)
De bästa var ju ändå: Men gud vilken bög! - vem är det som plaskar runt i en svart gummidräkt egentligen ?! hahaha klockrent så det skrek om det!  
efter bion drog vi vidare till jonny och hennes kryp in i Gnesta, där natten spenderades:)myspys.
 
Nu ska jag alldeles snart börja göra mig iordning för en sväng till stan och lucas(: tagit en powernapp på ca 15 minuter, så känner mig lite piggare nu i varje fall=P Önska mig lycka till för att dem ska göra underverk. De lär jag behöva^^

Puss och kram  

femtonde i första tvåtusennio

Tja(lifting my head). Torsdag. damn, snart fredag vilket betyder snart helg. fan vad underbart. och vi som ska se till att fixa till helgen till en lika bra en, som den förra;) Vi kan ju försöka iaf, även fast lilla blondie lämnar oss och sticker till fader sin(:

Dagen har varit.. lång. Fast haft mina stunder. Som under rättskunskapen. Som man då hade mycket bra utsikt kan man säga;) De som känner mig väl, vet hur jag är helt enkelt=P Men irriterar mig fortfarande grymt mycket över hur dagen i fråga började. Kort och gott, så tog jag fel buss. Och ja, folk som vet var jag bor och var de ligger, vet också problematiken bakom orden att just ta fel buss.
Iaf, fick sällskap av babe på hemresan hemåt och därefter, inte hänt allt för mycket. Mormor och morfar är här, vilket betyder underbart god middag och massor med fika. Alltid samma visa. Äter äter lite till.. och sedan ännu mer. Mormor hade köpt med sig semlor gullig som hon är. Men av senare psykiska slag så att kalla, fick jag nöja mig med min stora kopp kaffelatte pappi hade gjort till mig.

Ibland blir man bara för trött på sig själv.

xoxo Hernebjörk

....


I once heard that you most,
Never back down.
You most, stand your ground and fight.
Fight for your dreams.

I gonna do my very best.
but try, try to understand me.
I´ve played all my cards.
Right or wrong, I dont know.

honey, it´s simple and it´s plain.
In my dreams I have this plan.

Please, don´t go wasting your emotions.
I´m here.

En dikt skriven av mig den 10 september 2008.
Egentligen är det meningar från olika sammanhang som betyder något för mig, som jag bara satt ihop, men ändå(:  

<3



"Vänskap är det som gör att människor orkar kämpa sig ur mörkret."

Jag har tänkt på en sak. Vet folk egentligen hur mycket äkta vänskap är värt? egentligen, värdesätter folk det så dem ska? att ha turen att träffa någon som man kan berätta allt för, lita till 150 % på och.. s.k. sitta ihop med? Jag tror inte riktigt jag har förstått det själv. Hur otroligt tur jag har haft, för att jag träffat någon som är en sådan person. Någon som hur mörk min värld än ser ut vid stunden, är ett så starkt ljus, som hjälper mig ur det. Som hur ledsen jag än är, kan få mig att skratta. Hur lyckas personen i fråga med det? Kan någon förklara detta för mig?

Jag skulle vilja förklara detta med endast två ord: Äkta vänskap  

Jag vet iallafall något. Att utan mina vänner och nära och kära, skulle jag absolut inte vara den jag är. Utan mina vänner, hade jag inte klarat att gå uppför dem branta backarna jag har lyckats komma över och jag hade inte heller upplevt dem bra stunderna, för så bra. Det är dem som får mig att lyckas. Hoppas ni har förstått det<3  

Be or not to be, is that the question?



Den här kvällen kan man nog mest beskriva som..lite... allmänt konstig. I högsta grad positivt konstig, men fortfarande konstig. Snackat med Lucas största delen av den (som även ser ut som denna snyggings tvillingbror.. ohja, jag lovar) och ja, haha vad säger man=P. kanske: "Sorry mannen för att du fick vända och sitta på tåget i 40 min extra?" Men måste faktiskt ta fram mitt försvararsinne och säga att det faktiskt inte var helt mitt fel(A) han vet iaf mycket väl vem jag skyller på=P Därför är han värd att, som lite skuldkänsloavbetalning kanske, bli tillägnad en bild. På sig själv om några år med små skillnader, men ändå en bild till honom ;)
 
Fröken Hernebjörk. Det förfaller mig så att din mobila telefon led av brist på batteri medel. Du får gärna kontakta mig när denna problematik är åtgärdad mvh Lucas 

haha, detta slår ju allt. jag fick mig iaf ett riktigt gott skratt kan jag lova=P   

tisdag. ännu en gång

Har varit i skolan sedan halv 9. Haft matte och astonomi och sitter nu på min 1,5 timmes långa lunchrast och tänkte skriva några rader :) Astronomin är nu det jag ser fram emot på skolfronten. Så trött på alla jäkla siffror och kalkyler som omringar oss Finekelever, så jag har lust att bara spy på det. Så för en gång skull, slipper vi det. Jag och johannes kom på hur jobbig den har terminen kommer att vara. Inte tänkt så mycket på det innan, men vet hur dåligt finek3orna mådde vid denna tidpunkt. Ska inte klaga, nej nej, finns så många andra som säkert har det jobbigare. Natur t.ex. som jag vet hur elin har mått. Men även fast jag har noll motivation, ska jag klara dehär med ett leende på läpparna. Det har man gjort förut, så varför sluta nu liksom(:

ett stort + är att jag slutar nu om mindre än 2 timmar. 1 timme och 54 minuter om inte denna klocka går allt för mycket fel;) Då blir det tåget till Huddinge, så får vi hoppas att jag kan göra lite ärenden där som jag förmodligen verkligen borde göra..

Shit är det johanna jag ser? jag som trodde det var solen
Philip är bara för gull(:

12 01 09

Måndag. Känner inte riktigt för en sådan dag ännu, men när känner man att en måndag önskas ? Trodde jag skulle sluta tidigt idag, men de visade sig fel.. tycker inte direkt att 10 över 4 är tidigt=P men men (: har haft exel nu i snart en timme, och ska ha det till 12, så 2 timmar kvar. Men pigg är man. det säger jag ingenting om. eller kanske att jag och alex var som levande döda på bussen, men det är ju en helt annan historia ;) 


igår. Hade en lite nästan-halvt-levande dag=P. Äkta söndag där min största uppgift för dagen var att..repa sig (: Det enda lite duktiga var väl min springrunda, men annars var det bara bastu och film som gällde för min del. myspys. haha, alex ringer mig:
hej vad gör du? - heeej, jag kollar film
3 timmar senare:
Vad görs? - hehe, jag kollar film A: fortfarande ? jag: nej nej, nu är det en ny ;) 


  
  


One night ..

Här kommer lite bilder från lördagkvällen (:

     






Fest hos fredde:) visade sig bli en riktigt lyckad och trevlig kväll det ^^

xoxo Hernebjork


Älska lördagarna.



Vaknade runt halv 12 idag. Så härligt att få sova ut lite. Gick upp, åt lite, tillbax igen. Denna gång med en film. Mumien 3 blev det^^ så bäddade ner mig i sängen igen och beslutade mig för att prova mitt nya hemmabiosystem och nya dvdn som pappa häromdagen hade fått något fnatt och köpt till mig. Tack pappsen:) Riktigt bra var både de och filmen måste jag säga :) Nu ska jag bara försöka på han och köpa en större tv till mig, så blir jag nog nöjd^^

Tyvärr så har jag feber.. just nu är det nog alldeles för mycket för att egentligen ens lämna huset idag, men nej, jag tänker inte ligga i sängen ikväll =Pska istället snart in i bastun och börja ladda inför festen hos fredde som blir av senare ;) får hoppas att jag inte blir mer sjuk, men någongång måste man ju få känna av att man lever ! vilket jag förmodligen kommer få göra imorn, men det är en helt annan sak;)

Robertlikely

Tja (lifting my head). Dagen började med ett kriminologiprov. Inte pluggat som jag borde haft alls, så borde inte heller klaga över resultatet. helt okej, med tanke på den lilla mängden nerlagd energi:) Kom till skolan, fick reda på att det var min enda lektion för dagen. Stannade med alex och drog sedan till nathalie:) Sedan åkte vi 2, alex och soffe till södertälje. Dääär vi tyvärr inte kunde hindra oss själva från att ta en smarrig fika. Ja, i stora drag min dag.


Sitter nu och kollar Twilight<3 njuter verkligen genom hela filmen. älskar den. Förstår inte riktigt varför, men bara gör det.Pasi, pappas bästa kompis är här också. Inte ovanligt på sista tiden och vid maten förut.. så försökte han hjälpa mig lite på traven så att säga. Han försökte då att övertala min pappa att jag ska få göra en tatuering innan jag fyller 18^^ Har alltid sagt, och säger det igen: den där människan har huvudet åt rätt håll;) Som tur är, har varken han eller pappa försökt att ge sig på den isbelagda poolen ännu, som den i förra helgen försökte göra. Och hur det slutade, ja ni de är nog inte så svårt att räkna ut=P 

sov gott alla. Sweet dreams 

Mindmonsters är i full gång



Okej, jag har förståt det nu. Hur jag utmannar det hela tiden. ödet som man kanske kan kalla det. Jag lovade mig själv att inte få mig att tro något sådant här igen. Det var ju 2008, ett misstag som jag gärna skulle ha ogjort, vilket jag nu, efter nytt år och allt, inte skulle göra om heller. Jag har verkligen sympati för henne, jag förstår ändå inte hur jag då kan snodda varje gång, vid att hamna i samma situation. Jag har bara inte trott det förut. Sådant man får höra, sådant man ser på tv, men skulle de kunna hända mig? nej nej, absolut inte. Nu säger jag inte heller att det har.. inte alls. Men vafan, det kan ju hända mig lika gärna som henne.
 
Nu får jag ta och skärpa mig. Lyssna på den smarta och hennes motton. Vafan, jag blir snart arg på mig själv. Så nu har jag bestämt, efter att verkligen ha förstått vad jag håller på med. Att det inte alltid är mer spännande att ta den riskfyllda vägen. Nästa gång, ohh nästa gång. Hur situationen än ser ut, med vem. det spelar ingen roll. Jag ska aldrig låta mig brottas med ödet igen. Nästa gång kanske jag inte har samma tur..  

Torsdag 8 januari

Nu var det slut. Slut på det efterlängtade lovet och tillbaka till gamla vanor. Gamla vanor menas då att min klocka ringde 05.40 imorse. Usch"/ därför börjades dagen med en stor kopp icecoffee.
jag föredrar verkligen loven, där om klockan ringer innan 10.00, så tycker man att det är som att gå upp i grynningen. 20 dagar sedan sist man satt här.. ändå känns det som en helg. Max. Nytt år, och alla verkar tröttare än vanligt.. det är väl den enda skillnaden. Ändå, tur att det inte är måndag(: Och om planerna för helgen blir av, ojoj va trevligt vi kommer ha;)

Jag hoppas så som du, att fredag kommer göra underverk i det du tänker. Att det kanske kommer vara så lätt att lösa. kanske. En sak är jag säker på: mitt hjärta vill inget hellre. 

<3 

like the rain is coming down on you

Denna dag. Började med att min nattgäst alex åkte hem. Behöver verkligen någon som hindrar mig från att tänka så mycket just nu, och en riktigt vän som hon är, ställde hon upp<3 som en vän jag är, tillägnar jag henne några fina bilder.


För att tänka utifrån situationen, är jag väldigt glad idag. Sitter just nu och kollar på världens sötaste gull och dricker kaffe latte. Blir lite skrämd av mig själv faktiskt. Får helt plötsligt ett väldigt sug, bara har en sak i hjärnan:kaffe. Inne på min tredje kopp nu, på sådär... 5 minuter. Den första gick ner på kanske 30 sekunder. haha lite komiskt är det. Att under dessa senaste veckorna, aldrig druckit så mycket kaffe i hela mitt liv. Helt otroligt vad andra människor kan göra med en.. hehe(: aja, slut på mitt bladder om helt ovesentliga saker och kolla på bilderna istället:)


is sorry really the right word?



Jag kan inte förstå det. 12 dagar, 12 fucking dagar har gått. Dagar då jag har känt mig som mest levande men samtidigt som mest förstörd. Förstörd känner jag mig nu. förvirrad,ledsen och gråtfärdig. De är så jag kan förklara det. Även fast gårdagen var hur underbar som helst. För de var den. Den fina middagen vi gjorde tillsammans. De faktum att vi gick hem till dogge, tog en nattkaffe med honom, gick sedan och mötte sara, lämnade sara och drog sedan hem till dig igen. Det faktum att jag gick runt i din underbara tröja hela natten. Allt. Att vi drog ut klockan 4 på morgonen och jag med endast din tröja,din jacka och badtofflorna på mig gjorde mig inte så mycket, jag fick vara med dig. Nu. Jag vet inte. Jag vet varken allting eller ingenting. Jag bara gråter.  


04 01 2009

Idag. Haft en välbehövd hemmadag ala softa-med-tofflor-och-mjukisar dag idag:) väcktes vid 10, gick ut och gick i dem 13 minusgraderna med hunden och tillbax till sängen. Sov till 12 och gick då upp. eller rättare sagt, gick då upp.. men med täcke och kudde och la mig i soffan och kollade på Spiderman 3. Hetingen James franco, ihh. Har därefter bara vandrat runt som en äkta söndagsmänniska och städat och finulat lite. Jag som flängt nästan hela lovet, verkligen uppskattade denna hemmadag måste jag säga(: Största delen av kvällen har nu ägnats åt att kollat 90210 (som för övrigt jag bara älskar mer och mer),bastat och fixat mig inför morgondagen. Ska ju till danneboy då(:<3    

xoxo Hernebjörk

Staireway to heaven


Känns verkligen så. Som att jag klättrar upp och upp, och nu äntligen får se slutet jag klättrar så uppför. Så glad. så glad. alldeles hyper, och varit det hela dagen. fast jag inte fick sova förens halv 5 (han borde sluta dricka allt kaffe, annars kommer jag aldrig få sova), så när klockan ringde kl halv 10, vaknade jag med ett leende. För jag visste vad som väntade. Jag visste vem jag skulle träffa.
 

<3  

Nyår 08/09

jani, Nytt år, nytt nyår, och jag som tycker de förra var som igår. Men en extremt bra nyår måste jag säga. På alla sätt och vis. Kanske inte själva dagen om jag tänker efter, men kvällen och natten.. herregud! Och grejen var den, att knappt något var planerat. De bara blev så att fredde kom ner till lokalen och bjöd oss på fest, så blev natten som den blev. Galen,lyckad och grymt snurrig. Kanske inte snurrig för alla, men för mig, eftersom största delen av tiden där, snurrade lite fint för mig:P Men vad ska man göra:)

Ska inte skriva allt som hände, eftersom för de första: alla skulle nog inte vilja det och för de andra: det skulle ta hela natten. Iaf slutade de med (ungefär 07:30 1 januari 2008) att vi skulle sova ungefär 7 st i freddes gudomliga säng. Ni kan ju tänka er hur mycket vi sov ! nja, inte precis mycket sådär..


RSS 2.0