When I walked in shoes who wasn´t mine

Jag har kommit fram till följande.. Jo, jag har dragit en slutsats. Att jag är inte gjord för sveriges väder. Inte alls. Jag har kommit fram till att jag borde följa fåglarnas exempel, flyga söderut när sommaren går mot sitt slut. För jag klarar inte av att frysa konstant och gå runt som en michelinigubben såfort det behagas att bli höst. Tänk er då hur jag kommer må när vintern faktiskt kommer? Usch och fy!

Nej, nu måste jag dra mig mot alex hus, ska vara där om bara några minutes. Bye!

Trodde aldrig jag skulle kalla en vardag dagen efter.. ?



Hoppade nästan jämfota av glädje när jag fick höra att nya avsnitt av The hills skulle gå att ses idag, älskade serie! 

Dagen efter friskis och svettis passet har varit..hemskt. Ont i varenda muskel i stort sätt varenda del av mig. Och hej, tänkte jag, varför inte försöka springa bort värken? så ut med mig, och nu sitter jag här. Bosatt i stolen som jag inte tänker röra mig ifrån fören jag verkligen måste! Sitter här och tycker synd om mig själv, pratar i telefon, skriver + läser på samma gång. Vem säger att vi tjejer endast kunde göra 2 saker samtidigt? ;)   


Tacka vet jag..



Tacka vet jag blondspray, min nya bästa vän! För håret iaf :) Rekamendation till hundra.

Blev låång skoldag idag.. Håltimme och skit, så hann med att luncha med natt under dagen också. Under kvällen blev det idolkollande hos alex, då min favorit kalle gick vidare! yes, så grymt bra han är :D
Vet ni en grym sak? gissa vem som börjar 12 och slutar 2 imorn? ;D  


Snurriga helgsysselsättningar



Helgen har varit väldigt..intensiv. Fredagen blev som planerad shopping i massa timmar.. köpte lite smått och gott, stress stress sen filmkväll. Lördagen började på Ikea(vilket har resultrat till att köket nu är helt omgjort :D) med mamma + massa andra ställen. Bussen till östertälje och sedan blev det inflyttningsfest i södertälje. Snurrig kväll, men en lyckad lördag :) Natten i östertälje + stort sätt halva dagen. Nu blir det nog lite plugg och snart är det väl bäst att jag tar igen missad sömn :P  


Fredagsmys!



Suttit med matteboken i nyllet i flera dagar nu. Vill inte tänka på den enorma mängd timmar jag har lagt ner på dessa jäkla skittal och fått ångest. Mer och mer ångest. Om 1,5 timme har vi vårat första Matte C prov, jag jag ska damn klara det. Punkt! Gick runt hemma hela dagen igår, med tofflor, mjukisar och hela köret, med den där boken vart jag än gick. Skulle det inte vara ett riktigt misslyckande om det nu inte gick som jag velat? Jo, därför ska det gå bra. Breath in, breath out..

Ska sedan till stan med alex och möta upp Natt för en stund, Firande av veckans ångestförsvinnande.sedan ikväll, blir det myskväll hos mig. Fredagsmyset är det bästa på hela veckan! 

I´m still looking for my own edward..  


Kär i kärleken?

Som ni ser, har det blivit lite ändringar i bloggen. Alex tog tag i detta under gårdagskvällsingen medan jag, jag var i en annan värld. Bättre än förut, tack så mycket :)

Jag vet inte vad det är som flugit i mig. Jag nynnar och sjunger mig igenom dagarna och tiden,jo tiden bara flyger förbi. Ni vet ju vad det sägs.. Tiden går fort när man har roligt. Även om jag nu sitter framför datorn i skolan och har lunch..Det är dessutom höst, eller det börjar bli. Är det då inte meningen att man ska längta tillbaka till solen och värmen och bli deppig för faktumet att det är mörkt kl 7 på kvällen numera? Forget it. Va glad för det du har, dem du älskar, och dom som finns för dig. 

Och nu fick jag ett söt sms.. tror fan jag har råkat få tag i ett lyckopiller imorse.. högst troligt.    

Säg mig att du inte tänker tillbaka på det ..


Jag har tänkt...

Jo, jag känner mig lite enformig när jag kollar tillbaka på mina senaste helger. jag har spenderat dem med samma person nästan exakt varenda timme av varenda helg i ca 6 veckor. Men jag kan inte låta bli att tycka om det. Grymt mycket.. och kanske därför jag redan nu längtar till nästa helg? igen. Jo, har väl blivit någon shoppingrunda med kvinnligt sällskap några timmar och någon filmkväll med en annan person någon timme. Men i det stora hela har det varit med en person.

Som denna helg. Kl 9 på fredagkvällen kom man fram, till ett hus med levande ljus och champange. Lördagmorgonen blev stress, då vi skulle vara hemma hos mig kl 12 och därinnan också köpt all mat till kvällen. Barnvakt under hela lördagen med detta sällskap + lagning av middag till min familj. Sedan hade vi tänkt att gå på bio på kvällen, men tiden sprang iväg, så fick bli filmen 7 pounds med will smith, vilket var en grym en! Också MTV music awards på kvällen/natten, då jag satt och suktade efter Taylor Lautner (han som spelar Jacob Black i Twilight) (A)

Jag älskar mina helger :)


Everyone gets this one day



Eftersom jag har lite bråttom just för tillfället, får det bli ett snabbt ett. Vill bara säga Grattis igen på 19årsdagen till Rasmus :)<3 Blir ju bara 19 en gång i livet så som jag blir myndig om ca 50 dagar. De ni!


Gorgeous, so gorgeous



Har fått på mig en herrans förkyldning, så tog gårdagen hemma i soffan. Med den 3je twillightboken i största hugg och filten om mig. Kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar tills den 20 november. Även om man har läst boken och ska äntligen börja på den 4je, så längtar jag så jag spricker. Kalla mig besatt, det tror jag fan jag har blivit också !

Blev iaf skola idag, och fika därefter. Nu ska jag ignorera det faktumet att jag igentligen borde hålla mig borta från detta, men ska ut och springa med en vän.. iaf en stund :) Puss!  


The weekend

Sitter i skolan. Precis haft BIP-test, är lite smått slut + smått svulna halsmandlar, Great.. Tänkte underhålla mig med att snabbt sammanfatta helgen :)

Fredag. Dagen började med arbetsintervju som var riktigt lyckad. Skola, hem direkt och sedan filmkväll hos mig med Mr m. Blev männ som hatar kvinnor, en film jag inte tills då vågat mig se. Men bra var den. Hemsk, men bra. Blev upp tidigt på lördagen. Stan med Alex och nathalie under hela dagen. Shopping, mys och glass såklart! Hittade 2 tröjor till fynd och lite smått. Hem och socialisera mig med familjen, tills man blev upphämtad och skulle bli skjusad till östertälje. Det är nu det börjar hända saker..

Vi skulle bara svänga förbi leo, ner och hyra film och sedan lämna av pojken. Då han upptäcker en kvinna i buskarna. Och mycket riktigt ligger det en kvinna i buskarna, sisodär extremt alkoliserad. Anders fick hjälpa henne, och efter mycket om och men kunde vi också ringa till hennes man. Herregud, stackaren skulle bara på en liten arbetsfest eller hur det hade varit. Somnade sedan helt utmattad t.o.m. innan vi ens hunnit sätta på någon film, och sov gott ända till.. halv 9. duktigt, så duktigt. Söndagen blev i sin tur spenderad i östertälje och sedan bara hemma. Softsöndagarna hemma i bastun som vanligt och lite Matte cplugg.    

100909


Kom hem med denna underbara väska igår, love it. Piggade helt klart upp min allmänt trötta dag. Borde icke (med stora bokstäver) läsa twilightboken innan man ska somna, för det sistnämda händer då aldrig :P



Helt klart roligaste kemilektionen idag. I vanliga fall ser man inte direkt fram emot 1,5 timmes sittande på de där hårda jäkla stolarna (vi finekelever har ju våra egna röda datastolar vi (A)), men idag var det riktigt roligt. Philip fick vara roberts assistent medan han gjorde eldmoln i taket av vätgas. Grymt coolt när det bara lät till, blev en sorts eldexplotion och molnet försvann i tomma intet. Ser ni hur glad han var? :)

Precis kommit hem från firande av morfar med patrik och hans familj. upprepning, älskar släktgrejer :D Blir arbetsintervju de första som händer imorn, så får väl ta och dra mig mot sängen snart, är inte framme fören om en timme eller så iaf :P Puss och natti!


Tisdag

Började kl halv 11, slutade tio i 2.. skönt schema eller vad? Liknande imorn också!
Drog därefter till stan med tjejerna och utförde lite ärenden (bl.a. pälsmössejakt ;)), åt onyttigheter och allt därtill. Har också varit ute och sprugit ikväll som jag lovade migsjälv att göra, så duktig man kan vara. kan inte fatta vart min självmotivation kommer ifrån, förmodligen är den extremt omedveten. 

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is just a bump in the road


Underbar låt från Erik Hassle!

Fattar inte att jag numera har blivit som en pensionär. Känner mig som en om kvällarna iaf. När klockan börjar passera halv 10, börjar jag längta till sängen. När klockan inte ringer vid 6, för att man faktiskt har sovmorgon, vaknar man av sig själv.. hmm, inte direkt det normala jaget. Eller kanske kallas "ett extremt fall av kvällströtthet"? :O


Kräftisar!



Ikväll blir det kräftskiva x 2, och senare kanske också en sväng till östertälje. Supertrött efter nattens bravader, men får hela enkelt ta och piggna till! om inte annat lite red bull innan allt :)

Puss!


Äntligen!



Äntligen fredag, äntligen myspyskväll och äntligen har jag pälsjackan i mina ägor! Så, i höst blir det nog något sånthär jag kommer se ut. Lycklig man kan bli!

Ha en bra kväll och natt, för det ska jag ha :)


"Varför nöja sig med halva kakan när man kan få hela, sade han en gång.."





Höstklädd kan man ju snacka om..
Men klick klick från http://www.stylebystars.com/

Nu blir det faktiskt snart sängen. somnar snart, vääldigt snart. Måste bara försöka lugna ner elin lite innan, eftersom hon har precis sett Twillight för första gången och har närmare andningssvårigheter! säg någon som inte får det av den filmen (;


Mine mine mine


In love <3

Päls i alla dess former, inskaffade knähöga stövlar och uggs kommer jag bosätta mig i under hösten/vintern. Ända anledningen till att jag faktiskt ser fram emot hösten, höstkläderna. Annars att det blir både mörkare och kallare.. nejtack :S  


I don´t trust myself with loving you



Fint när man själv är 160 lång och han sisodär 3 dm längre. Händerna syns inte under tjocktröjan och knälång blir den..mysigt är det. det är något med killarnas tjocktröjor alltså.. det måste vara det. Jag har aldrig upplevt att mina tröjor är sådär bra på all vis ?

Lite körig dag idag. Shopping, skola, hemresa. Hemma en kvart för middag. Hem till patric oxh spendera timmar där,hem och nu har jag precis kommit in från en timmes promenix! shit. Nu blir det nog(som varenda annat ledigt tillfälle nu för tiden..) twillightläsning. I mitten av 3je boken nu, så bara 1,5 bok kvar tills man kan börja sova om nätterna igen ;)

Puss och godnatt!  


RSS 2.0