30 juli 2009



Gårdagskvällen var mycket mysig. Tyvärr skulle elin jobba idag (Stark gjort, ja) så sista tåget hem fick det bli. Men tack för kvällen iaf!
Idag har också min beställning från Nelly kommit. Och han på posten börjar faktiskt gå mig liite på nerverna. "Nej men är du här igen, vilket paket är det denna gång?" är en kommentar jag får höra varje gång, även fast det inte är allt för ofta. och Pga av jag och volanger just verkligen verkar ha hittat varandra, så bestod den av denna volangklänning och också ett par skinnleggins!
 
Nu har äntligen mamma och pappa kommit hem från Riga också, och snart ska vi hela bunden + mormor och morfar bege oss till patrics hus där kvällen kommer spenderas. Kanske man hinner en sväng till tullinge också innan natten faller, vem vet.

"någon gång i slutet av en sommarmånad.."



Lite smått körig dag idag. Ställde klockan på en hemskt tidig tid, men vaknade ändå ca 2 timmar tidigare av inte någon anledning alls. Efter dessa 2 timmars långa vändande och vridande bar det av. Efter att jag med mycket om och men kom hem igen. Klockan var väl då någonstans vid 11 ( Ja minsann..på morgonen!)  blev det till mormor och morfars landställe i några timmar. Så börjar redan bli sjukt trött :S Men, nu blir det dusch och fixeri och sen chillkväll med Elin och Marcus :)  

Btw, min beställning på jeansjackan och denna kjol har äntligen kommit! Bättre sent än aldrig, vilket helt klart höjde mitt glada men lite smått ångestfyllda humör. Puss

Ibland är det så otroligt lätt att vara efterklok...

Today is the day to live



Stan i en kvart och klarthandlat, Ibland har man flyt eller vad?  Träffade även Eve som  jobbar på jober, så såklart svängde jag och mamsen in där en liten stund :) Nu har jag varit så otrooligt duktig, att jag i ca 3 timmar städat ur, kollat igenom och slängt kläder ur mina garderober. Så grymt stolt jag är över mig själv, för det är ett jäkla jobb kan jag lova. 2 garderober som är proppfulla från golv till tak, 2 fåtöljer med nytvättade kläder som man inte lyckades pressa in + ett bord med samma sak har nu gått och fått in i dessa 2 garderober! 10 poäng för det helt klart.

Nu blir det solariumet (någon måste ju få bort min enorma bikinirand?), förhoppningsvis träff med en vän och sedan hem till Natt för övernattning. Ha en bra kväll, Puss

<3



Nu har min älskade skånska vän Sofie och hennes pappa Anders satt sig på traiken (ni som inte fattar min stavning, en motorcykel med 3 hjul) hemåt och ska köra dessa 50 mil det är mellan oss. Jag är inte avundsjuk på henne måste jag säga. 1 mil räcker för att jag ska få ont i rumpan på en sån därn ;P

Haft ett par underbara dagar. Som vanligt blev det sena nattsnack, låånga sovmorgnar, onyttigheter och massa(då menar jag massa) med skratt. Och eftersom sofie endast varit i staden Stockholm 2 ggr innan trots alla dessa besök hos oss, så blev det en lång shoppingdag i torsdags. Ni ska se mina nya 2 par skor som jag bl.a. kom hem med (!!) + klockan på bilden, underkläder och massa annat.
Precis innan dom åkte nu i morse, satt vi allihopa och snackade minnen. Våra föräldrar har känt varandra i drygt 18 år nu, och jag och sofie i hela våra liv, så det finns några minnen att snacka om. Vi kom in på vår resa till Danmark och legoland som både jag och sofie inte har ett allt för mycket minnen ifrån. Gotland,Öland, västkusten ja you name it. Och det är lite roligt, med tanke på, att hon och jag inte är släkt någonstans och vi bor på 2 hela skilda platser, men ändå kan vara så lika. Så underbart när man har en sådan person i sitt liv.

<3

On her way



Igår kom mina föräldrar hem. Efter några veckors resande, kom dom äntligen hem till huset. Skönt att ha någon som lagar mat åt en igen. Och att inte behöva sova i ett tomt hus om nätterna, riktigt skönt. Men inte blev det någon familjekväll inte, utan drog till alex istället. Alltid glada skratt med henne (:

Fick ett sms från Sofie för inte så länge sedan. 18 mil hade dom kvar tills hon och anders står utanför våran dörr. Snart är dom här, snart snart ! Tur att jag har fått många timmars sömn dom senaste nätterna med tanke på, att vi förmodlien kommer ligga och fnittra halva nätterna. Om inte mer. wii :):)  Nej, nu skriker min kropp efter en Kaffe Latte, Puss

Shine like the sun





Bollnäs. Jag tror att komma bort var precis det jag behövde. Få tänka, fundera och komma underfund med att man överlever. Om jag skulle påstå att jag höll på att bryta ihop just nu, skulle jag ljuga. Det kanske kändes så för att tag sedan, men innerst inne visste jag ändå att jag skulle överleva. Att jag skulle bli ännu starkare av det i slutändan. Men, det kändes som ett helvete just då. Varje gång jag hör ditt namn, faller jag en liten bit tillbaka, men medan tiden går, kommer jag komma över det. jag har gjort det förut, och kommer göra det igen. Mitt hopp om kärlek finns fortfarande kvar lika starkt som innan. Det kommer krävas mycket för att det ska försvinna. 

Veckan har varit fylld med bra väder,stränder,regn, utflykter och resturangbesök. I söndagskväll, bestämde jag och natt för att sätta oss på en 3,5 timmeslång bussresa hem till stockholm, och därifrån hem till natt. vänt på dygnet har man gjort också. somnar halv 4, vaknar halv 2. Duktigt gjort.
 


Just one chance, is that all ?



Det värmer att ha vänner som alex runtomkring sig. Verkligen. Sådana som bryr sig dag som natt. Som hör hur man mår 3 gånger om dagen, just i sådana här situationer. Speciellt i onsdags, då jag var så ledsen så att hela jag skakade ..

Idag var min sista arbetsdag för sommaren. Känns extremt skönt att inte behöva gå upp klockan 05:15 någon mer dag kan jag lova. Räknade precis ut, att det är 6 veckor kvar på sommarlovet mitt. Lönen kommer in på kontot idag också, så fin summa man har fått ihop :)  

Iallafall, åker jag till tullinge ikväll, och det bär därefter av till Bollnäs i en vecka ungefär. Så syns efter det, och mobilen är alltid på :) Puss 

Miss you



Nu är det endast 2 veckor kvar tills sofie kommer upp hit till stockholm. Efter ca 1,5 år får vi äntligen träffas igen, gud som jag har längtat <3 Känt varandra hela våra liv, och aldrig har det gått så lång tid sen sist, på tiden nu. tisdag V:30, då smäller det! 

Dagen har varit smått katastrofal stundtals
. Tack vare det finfina regnvädret som kom ut hit(ja, det lyckas hitta ut hit också), har jag varit utan el största delen av tiden. Lr, just huset har varit det. Så för att inte behöva sitta och rulla tummarna i soffan hela kvällen, spenderades den hos alex istället. Åkte hem, ringde Gabor & vet ni? Det hade bara gått en säkring i huset. 2 Sekunder senare, var elen på igen. Attans att man inte tänkte på det sisodär 5 timmar tidigare :P Men, nu blir det sängen, för jobbet imorn. Bara (!) 3 dagar kvar :D Det jag lever för just nu.
 
Puss & godnatt !   

I thought something else

"När mörkret falller, kryper tankar sakta fram.
Tankar utan egentlig innebörd, men som ändå får dig att vrida dig fram och tillbaka i denna sömnlösa natt. 
Frånvaron som tycks pina dig som inget annat, men som den inte ens verkar lägga märke till.
Inte ens en glimt av den ser han, inte ens en tanke tycks han tänka.
Som ingenting för någon, men som allt för en annan. "

2007 - 07 - 14

Extremt förkyld och knappt någon sömn. Great, nu blir det jobbande. Puss !

Julihumör



Äntligen helg ! Nu blir det fredagsmys, Puss

Bästa



Världens bästa film är på tv just nu. Ni som inte har sätt den, Se! Tänker direkt på elin, och den gamla tiden när marcus & hon bodde bara några meter bort. Hur mycket fick vi inte tjata på honom för att se den med oss? ojoj, ryser, så bra är den. Och låten är ju för fin;

I dont wanna miss a thing

RSS 2.0