Min fredag

 Väcktes av att pappa satte igång dammsugaren kl 09:10. pyyf, jag lovar att han donkade sådär bara för att retas lite! Så gick väl upp ungefär då(+ - en timme eller så)



Älskar den här klänningen! Funderar på om man ska "klä upp" sig så pass ikväll så att den kommer till användning.. inte riktigt bestämt mig, men det är ju liksom Angelicas 18års fest. 
hmm, jag vet verkligen inte. Men men, ska sätta mig i bastun nu iaf.. ska ju åka om bara några timmar=P 












xoxo  

...

Fan vad jag saknar dig just nu.
helvete.
Hur kunde vi förstöra det?
hur f*n kunde vi?!


Sitter just nu och lyssnar på låten Fistful of love med Anthony and the jhonssons. Inte min musik någonstans. Men låten påminner mig om dig. Låten är du.
Därför kommer tårarna. fan vad jag är duktig på att få mig själv att må dåligt ibland. Jag stänger ju inte av musikhelv*tet heller, höjer bara volymen. 
Jag vill inte.. men det finns mycket man inte vill, eller hur? Vad ska man göra egentligen. Antar att det är bara och ta allt som det kommer.. snälla säg mig att det är så. Är dehär en del av livet? en nerförsbacke som kommer att avslutas.. och sedan äntligen fortsättas av en uppförsbacke? Ge mig den där uppförsbacken snart isånnafall. Tack.



Jag saknar dig.  

godmorgon

Godmorgon Darlings. Japp, jag har vaknat på helt rätt sida idag. Pappa åkte nyss till jobbet, så jag har huset för mig själv til halv 10 ikväll. Mamma ska ta med bröderna på hockeyn(inte för att dem kommer vinna, men kul för dem iaf) och pappa jobbar till sent ikväll. så^^ Se ifall Martin från Linköping kan tänkas att komma hit över dagen :) skulle vara trevligt det.

Igår. Nathalie kom hit och spenderade dagen här :) vi gjorde.. ni vet.. tjejiga saker ^^ ingen märkvärdigt.. men som vanligt, garvar vi som tusan. Så härligt ibland.. att bara får ta del av dessa saker vi "blondiner" tycks vara bra på.. sägs det. Som att garva åt ingenting. Pappa brukar säga att vi kommer leva till minst 100 om vi fortsätter att umgås som vi gör nu. haha, kanske stämmer ^^ 
Och vet ni? jag drömde om spanien inatt.. åhh, vad underbart det var. Med tanke på att jag satt och snackade med Ryan i flera timmar igår om just spanien, så var det inte så konstigt. Men som vanligt när man har en underbar dröm, tycks man väckas juuust när det är som bäst. Nåja, får väl hoppas att jag drömmer vidare inatt igen :)  
Nu ska jag fortsätta att klicka hem nya klädur och grejor, sedan sätta mig och ha ett litet Lipstick Jungle maraton. Kolla bara på Kirby liksom ;)                                                      l
                                                                                             


lack

Jag lackar ur. Den bärbara datorn har lagt av och nu efter några dagars finulande är den helt återställd. Detta menas då med att alla mina bilder,filmer, uppsatser.. you name it, är helt borta. Mina bilder är för mig minnen, och allt är borta. Så är grymt grymt lack just nu. Sitter och kopierar bilderna från min Facebook och Bilddagbok.. några få har jag nu iallafall. usch. Plus att min mobil tydligen inte tar emot sms igen. Folk ringer och klagar på att jag inte svarar, och halva världen verkar tro att jag är sura på dem, tack vare detta. Jävla teknik !

aja, så har inte hela dagen varit. L kom till mig en snabbis.. och på grund av dålig planering, kunde han bara stanna ca en timme.. men bättre en ingenting (: semlor hade han med sig också.. efter att jag hade mumlat något om fettisdagen. Sötnos^^ Därefter rådde det några otroligt effektiva timmar för mig. Från att ha 3124 st olästa mail i min inbox.. till 0. Plus massa skickade mejl och lite planering inför vissa saker. Så lite duktigt har jag minsann varit (;

sweet dreams


mm, icelatte.. grymt sugen på det just nu. Tror jag ska springa ut i köket och göra mig lit(A)

montagmontagmontag



Så nu har jag efter mycket om och men kommit upp ur sängen igen :) heja mig.. riktigt lång power napp det där blev alltså^^
En mysig men inte allt för händelserik dag har det varit. Lukas kom tidigt till mig igår och någongång inatt (inget som helst tidsperspektiv) kollade vi på denna film. Alltså sötaste möjliga film jag någonsin sätt! Och även fast jag inte såg slutet (tror jag somnade en liten stund i mitten också), så tycker jag verligen att alla borde se den ovansätt ålder. sådeså =P vi tog sedan 3bussen härifrån för jag hade ögonläkartid kl..3..i.. södertälje. 10 points for me. Aja, kom dit och blinkade lite med ögonen så fick jag min tid iaf. Ibland så funkar det :) Sedan en fika och sedan hem igen.
 
Nu funderar jag på om jag minsann bara ska ha en lugn kväll med lite sex and the city avsnitt eller om jag ska åka till Patric. Svårt beslut de där! både väger ju tungt :) aja, ska ta en till power napp, sen får vi väl se vart kvällen tillbringas.

puss puss :)    

21.02.09



Blev väckt kl 08:30 imorse, och guud vad det gjorde ont i själen att lämna sängen. Iallafall.. stan med mammsen och alex idag. Köpte inte så mycket, bara ett par användbara tygskor nu till vårkanten börjar.(ska väl till stan i veckan och köpa dem underbara älsklingarna jag hittade;) )
 
Tvingade mamma att köpa godis, eftersom jag anade att vi inte skulle bli insläppt i huset av mina brorsor annars.. men så hade pappa köpt sån där underbar lintchoklad, så tog med mig en "Chocholate light cream", fruksalladen och filten och bäddade ner mig i sängen och kollade på Sex and the city :) Nu har jag ätit underbar grekisk-ala-hölöstile-sallad (med grillad kyckling, baugetter,fetaost,sallad,gurka och tomat), och ska nu bege mig vidare till Alex, där kvällen förmodligen blir spenderad.. om det inte kommer upp något vill säga ;) 

Ciao 

fredag 20 februari

Igår. Eftersom jag tog sista bussen hem igår, och var så trött när jag kom hem att jag inte på långa vägar orkade ens äta nattmiddag(då är jag trött=P), så får jag skriva det nu istället :)
slutade tidigare än förväntat, men satt ändå kvar till halv 4 och snackade med linnea, jenny och CO. Mötte sedan upp Nathalie och åkte till Huddinge där vi tog en fika hos Mr, shoppade och gjorde lite ärenden. Hem en quicky till henne, och sedan hela kvällen spenderad med Lucas^^ så lite flängande här och var blev det :)  

Idag. Ledig, vilket alltså gjorde att mitt lov egentligen började igår ;) love it. Har varit inne i tälje och tagit en fika med Marcus, Elin och Sara :) Länge sen var det, riktigt mysigt :) måste säga hur underbara dom där 3 är, man kan inget annat att bli glad av dem <3
  
Lite sliten känner jag mig måste jag säga.. ett stort jäkla blåmärke över hela svanken har jag lyckats fixa, mina tår är fortfarande inte helt återställda, och har något jäkla grej på höften som svider så jag vet inte vad! aja, sånt man får ta antagligen :)   

:D

Ohh, så underbart. Slutar 13:00 idag och ledig på fredag!! allså, så härligt :) fast prov imorn.. så måste plugga ikväll.. men de är ju i bara i astronomin så ingen fara med den saken :) fick också precis tillbaka mitt Matte B prov och guess what? VG. om det här hade varit för 2 år sedan hade jag varit nära till tårar nu.. men eftersom jag i igår efter provet var helt hundra på att jag skulle få mitt livs första IG, så känns det verkligen bra! + att en liten inseedent med en heting hände vid lunchen ;) Jag gillar denna dag alltså^^ haha. Somnade 2 inatt, så blir lite "hög" stundtals.. Speciellt nu när jag har fått mat i mig (: äsch ska sätta mig nu med musiken på högsta volym och plugga, så att jag kan hitta på något roligt ikväll istället! 

xoxo 

Your eyes cant hide



kom hem från stan för några timmar sedan. Kom då hem med denna fina guldiga klocka. riktigt nöjd! :) Har sedan varit ute och gått i nån timme, och kom in för ungefär en halvtimme sedan. Hunnit med en springrunda såklart också ;)



Resten av kvällen blir nog till att leka av min tusshund Ville all hans energi(även om han följde med mig både ut och gick och sprang:o), plugga astronomi och kolla filmfilm :) och klart, ska väl byta några (x 1000) ord med mannen också :) hehe 

Sweet dreams

17.02.09

smått besviken på mig själv faktiskt. Trodde verkligen matteprovet skulle gå bättre. usch. ingen aning hur det gick iofs, men ändå, jag håller på att deppa lite här =P Nej upp med hackan. vafan ;)
Slutar om 1,5 timme.. har nu haft rast i ca en timme, så bra det iaf :) ska sedan till stan med N är det tänkt...och som vanligt.. kommer jag väl spendera lite money även om jag inte borde.. på den fronten är jag expert ;)
 

Ett uttalande av Chris Brown ang misshandeln:

"Words cannot begin to express how sorry and saddened I am over what transpired. I am seeking the counseling of my pastor, my mother and other loved ones and I am committed, with God's help, to emerging a better person. "

pyyft

Pyyyft! matte mate och åter matte, och jag lovar, jag ser flygande siffror omkring i rummet nu alltså =P för att förklara min kamp mot ekvationerna, kan jag förklara det med: Matteprov imorn! usch och fy, men måste göras :) verkar som alla andra omkring mig är lediga imorn, och själv har man matteprov kl 09:00 då.. men som tur är slutar jag 2 och ska då dra på stan med Alex:) och förmodligen också göra ett ärende i Huddinge.. aja, nu ska jag ta mig ett välförtjänat bad och sedan återgå till kvällens måste..

puss puss

och jag längtar till helgen och lovet kan jag lova;) !

söndagssegt



Eftersom jag inte på något vis vill gå in på min helg just nu, i brist på både orken och formuleringen, så får det bli som det blir. Iaf, vår mogon började såhär, med smootie. A blev också grymt glad över mina val av färg på sugrören, eftersom dem tydligen var Djurgårdens färger. usch, men aja :)
varit en riktigt seg dag idag. Pluggat matte som en tok, och umgåts med Alex, det är väl ungefär det som har hänt.

Sitter nu och snackar med Robin, och den mannen är ju bara för söt. Men jag råkade formulera mig lite dumt, och sa att jag efter den underbara hemagjorda pizzan mamma lagade till middag, fick ångest och tog en lång springrunda. Och eftersom han bokstavligen lever på gymmet, och vet precis,exakt hur mycket kallorier han stoppar i sig (han är modell) fick jag en av de doserna av träningssnack som man får i jämna mellanrum ;) men men, puss på honom

Godnatt, sov sött

A quick one

Lillördag igår, och han inte skriva en enda rad! hade fullt upp hela dagen och i stora drag bestod min dag av skola,stan med A,promenad på 2 timmar,rättskunskapspluggande och bad. Finek-treorna har kommit tillbax från praktiken nu, vilket leder till bank eller försäkringskunskap på onsdagarna igen, vilket i sin tur leder till: Inga mer slut kl.14:00. Men roligt att se Patrik i korridorerna igen:D
men kommit in i mina "vanliga rutiner" när det gäller sovandet igen"/ somnade halv 3 inatt, och eftersom jag går hemifrån 07:00 på morgonen, blev det inte speciellt många timmar. uch och fy, jag måste fan lära mig !
Nej, nu ska jag vara delaktig i samhällskunskapen :) puss puss


Med-delning


seeexigt


Måste bara visa den otroligt sexiga dockan vi pussade på under idrottslektionen ;)! hehe, nej jag ahr inte slagit i huvudet.. Hjärt och lungräddning skulle läras ut. Och med min otroligt dåliga humor under dem tiderna jag är övertrött, hade jag väldigt skrattrik stund! Och jag fick kämpa! har tydligen små lungor, så blev tillsagd att träna mina lungor.. någon som är med mig :)?

020909

 
Ska inte kommentera vilken veckodag det är, det kommer sig själv. Och jag var så dum inatt. jag som äntligen lärt mig att sova mer än 4 timmar.. så inatt, somna halv 4! fan fan, jag måste lära mig. Såg ju ut som att jag skulle dö när som helst, så sliten såg jag ut. Iaf som jag upplevde det. Så ikväll, blir det tidigt sovande. Tänkte avsluta kvällen med lite Lipstick jungle, sen ska det minsann bli sängen! Så snälla, inga väckande samtal inatt tack(:(:

Men lite gulligt är det, att jag har fått en liten personlig väckarklocka :) gullet går upp tidigare för att ringa och väcka mig, väntar sedan 10 minuter och låter mig snooza lite, och ringer sedan igen. Bästa väckningssättet kan jag lova. Speciellt imorse.. hade inte alls hunnit med allt jag gjorde, om de inte hade varit för hans söta samtal. puss 
 
Efter den underbara skolan, drog jag alex och fnatt till lillcity där det blev middag för dem andra och "middag" för mig.. sedan "shopping" för dem andra  men även shopping för mig :D hehe, köpte lite små och fina grejsor.. brudarna förstår vad jag menar ;) 

Ha en mysig kväll. puss puss 

Älska denna dag nr 2

Ja, jag älskar torsdagar.. vet inte varför, helgkänslan som görret kanske ;)? sovmorgon imorn och slutar dessutom kl 13:40 + att det därefter är helg.mycko bra ju (:
Efter skolan idag, drog jag till lillcentrum med nathalie och snabbshoppa och fika lite(: Köpte en marinblå tshirt med gulknappar lite här och var(bilden är inte rättvis någonstans.. om ni ens ser att det är en tröja). 

På bussen senare hade jag och baby A ett samtal om syskonkärlek. Jag knäcker då ur mig att min ena lillebror aldrig slåss. nej nej absolut inte. Vi sitter vid matbordet hela familjen och det kommer fram att han hade bråkat med 2 kompis idag..

Linus: Men han puttade in mig i väggen!
Mamma: okej, hur många puttade du in i väggen efter det då? 
Linus.. öhm.. hmm, få se.. 3?
Mamma: 3? men var dem inte 2?
Linus: Jo, men så var de en som stod i vägen också!
  





Nej nu måste jag ta och klä på mig. ska nämligen ut med ville och A och gå en sväng, sedan kommer nog patric senare också^^ ha de så bra, puss puss




 

  


04.02

Ja ni, hur lyckas man sluta 2, tänker att man självklart ska åka direkt hem,
 men kommer hem 4 timmar senare? svar: Alex. Klart man tar en mysig middag på stan istället för hem och plugga ju (: myspys. aja, ska gå och lägga mig och kolla film nu och snacka lite i telefon med Mr M resten av kvällsingen (:

puss puss


Bög eller inte, varför bry sig?

Jag blir så arg!!! En kompis ringde mig igår. Vi ska inte nämna honom vid namn, men kan ju säga att han är några år äldre än mig och en av de snällaste personer jag träffas. Han är också en av dem mest machomanliga männ.. mer man än flera tillsammans.. och han är bög. Han ringde mig igår. Vi har inte pratat på länge och jag blev väldigt positivt överaskad när han ringde. Men han grät. Stackarn, jag hatar detta samhälle ibland!

För några månader sedan "kom han ut ur garderoben" så att kalla det. Han hade vetat om hur han tyckte och tänkte i flera år, men endast några få personer i hans liv hade vetat om det innan. Han hade inte vågat. Men han tog till sig modet och berättade för alla, vilket jag tycker var riktigt riktigt starkt gjort av honom. och vet ni vad?! Endast några få av hans vänner accepterade det ! det var flera, bl.a. hans bästa kompis som bara vände honom ryggen. skett i allt och bara försvann ur hans liv. Hur kan man göra så? hur kan man bry sig så mycket om något som egentligen inte spelar någon roll?
Saken är ju den att känslor är som dem är. Man kan inte ändra dem, de lever någon sorts eget liv man inte har något inflyttande över. Han kan inte rå för det och jag förstår mig inte på människor som anser att det är fel. varför hålla på såhär? Bry er om er själva istället. det lär ju behövas eftersom ni är så jä*la fucking rubbade. 

Därför jag blir så irriterad när folk fäller kommentarer som: "men gud, han ser ju ut som en bög!" jaha, so what? Låt han göra det då, inget fel med det.  

migrändagen idag..

Igår. Stan med A<3 mucho trevligt var det. Middag och skolooking blev det ;) ovanligt, hehe. Men vi skulle faktiskt fira att förkyldningen hade gått över också :)

Vaknade halv 4 imorse. Aldrig haft så ont i huvudet i hela mitt liv! herregud, kändes som om någon slog en hammare i huvudet på mig var och varannan sekund. Usch och mådde illa och yr var man också. Ett äkta migränanafall vill säga. Usch. gick sedan till köket och tog mig 3 ipren. 2 förmycket, men jag visste inte vad jag skulle göra om det inte hade gått över. Klockan halv 7 ringer min klocka och där har jag legat helt vaken.. vändigt och vridigt på mig i 3 timmar.. Äntligen hade migränen gått över helt. Men nu kom den tillbax. Skulle ställa mig upp, och på 2 röda sekunder kom hammaren tillbax.
Jag är inte riktigt säker på hur jag ska göra nu... ska jag åka hem med stor risk att jag svimmar på tåget? eller ska jag orka ta en fika med A&A? Vi får se. Slutar faktiskt om inte mindre än 45 min.. men tror det lutar mot en liten fika :)

Just nu håller jag på att dampa loss på mobilen min. eller inte direkt den, utan människan som skickar sms och ringer 311 gånger! lilla gubben, jag svarar snart. jag har inte dött för att 2 minuter har gått :)

xoxo

"softis" ?!

Nu sitter man i klassrummet igen"/ är det bara jag som tycker att tiden på helgen går minst 3 gånger fortfarare än tiden under vardagarna?

Helgen har varit lugn och softis(nytt ord martin lärde mig igår). Lördag var bara shopping i stan med nathalie. Därefter tänkte vi gå på bio, se bröllopsduellen efter mycket om och men. Men duktiga som vi är kommer vi på det en kvart försent. Vi tänker: nej nej, att sitta i ca 2 och en halv timme på ett cafe och vänta på nästa är ju lättare än ingenting..  haha vi tröttnar efter en halvtimme. Okej om vi åker upp för att shoppa och fika, då sitter vi lätt där i 2 timmar.. men om man måste.. nja, inte lika spännande så att säga=P Kom hem igår.. hemma ca 10 min och vandrar sedan till alex där dagen blev spenderad.. sen vad vi gjorde, är en liten hemlighet i sig. Dem som känner oss, har nog sina aningar om vad vi gjorde iaf :)

aja, nu kom exelgenomgången igång,
puss puss    
  

RSS 2.0