min sista dag i mars


Tack linnea för det fiina kortet *host*

Dagen började med ett prov i hälsa och idrott, och följdes av mattetest. Sen lunch i 1,5 timmar och nu är det endast 20 minuter kvar av sista lektionen :):) Ska då till stan en sväng med A och sedan därefter hem och plugga som en dåre(sista provet innan lovet på tors). Eller nej, möjligt att jag följer med viktor. Beror på om jag ska vara duktig eller ej ikväll. Han har tjatat hela dagen om att jag ska följa med honom till hans studio. Om det denna gång är inom modelandet eller hans sångkarrär det handlar om, det vet man aldrig ;)

Hoppas ni har en bra dag :)


You promised me heaven


Snygga nitväskan jag köpte på stan i lördags med alex och jonna :) konstigt nog fick jag inte med mig så mycket mer, men med tanke på att det är måndag och jag redan har förminskat mitt "kli i fingrarna", så kan jag nog kompromissa upp det under veckans gång ;) 

 
Igår, blev det ju en sväng på ikea som sagt. Äntligen har jag införskaffat mig en spegel och pappa lyckades även få upp hyllorna, så att jag inte behövde ta ner min älskade Chris från väggen :) 10 points.


Dagens. Endast haft 3 timmars finansering och kalkylering(föredrar förkortningen mycket mer, FiKa ;)) utan någon lärare och några timmar på badhuset. Borde nog ha sätt ganska komiskt ut, när vi, FINEK07 skulle ha vattengympa. På rad längst långsidan, med plaskande ben eller, de tillfället då låten "YMCA" spelades och vi fick i uppgift att forma bokstäverna i vattnet. haha, inte något man gör varje dag, och roligt var det :) Sen blev de fika på stan med Alex. Och (stort och) vet ni det bästa? vi lyckades hålla fingrarna i styr i skoaffären =P grymt duktigt för att heta Alexandra Westerlund och Johanna Hernebjörk i en skobutik med rea ;)
Nej, tillbax till mitt pluggande om kost, ergonomi & anorexia.

Puss puss!


den försvunna timmen

helvete, nu sitter jag här igen. Jag som skulle plugga. jag måste plugga, suck "(  Och imorse, usch vad hemskt det var att komma upp! oja, älskar att det blir varmare och ljusare ute, men måste dem sno en timme för oss också?

varit på ikea i sort sätt hela dagen :)  Mina föräldrar har fått något sorts fnatt, så tydligen ska vi nu göra om hela köket + tapetsera hela undervåningen. och såklart vill ju mamma ha sån där värmeslinga under hallgolvet, så det ska fixas också ;) nice nice. Sitter som en kung i den nya datorstolen vi köpte och mitt rum blev grymt snyggt med spegeln, hyllorna och allt annat smått och gott vi kom hem med :) haha. Efter det, skulle vi till farmor på fika. Så underbart att se henne så glad och pigg som hon är. Hon kom på att hon fyller 80 i år, känner sig som 180 på morgonen med som 20 i själen. men absolut, så ska det vara :)


tired tired tired


Precis kommit hem från hans spelning. Lika bra som förra fredagen :) helt utmattad är jag nu, så får bli ett riktigt kort inlägg för tillfället. Vill bara krypa ner i sköna sängen min, och eftersom man ska upp tididgt till stan med alex och jhonny imorn, så är det nog bäst att jag får min lilla skönhetssömn så snart som möjligt ; )
sweet dreams

John Mayer <3





Dessa kommer jag absolut somna till inatt. Älskar hans känsla i rösten.. ohh, ryser.

icke betydelsefull rubrik

Otrohet är något av de hemskaste du kan göra mot en människa. Det är psykisk smärta du orsakar, vilket är fan mycket värre än fysisk, på många sätt. Så tänk dig för innan du super dig full och tappar förståndet. Du kommer ångra det dagen efter, jag lovar. Så som du, min vän, just för tillfället gör kanske? Du vet inte hur mycket ett hjärta orkar ta, så varför då utmanna ödet? Någon gång, ja någon gång, kommer det säga stopp och hjärtat kommer inte orka mer. Hon kommer tappa hoppet på kärleken.. vad ska du göra då hade du tänkt, min lilla vän? Inte som att hon kommer lita på dig igen precis.

Damn you, är det enda jag orkar säga.

be here



Varit ute i timmar nu. mm, de känns i benen(även träningsvärk från gårdagen). Hatar denna snö.. vad hände med vårkänslorna? Sitter och pratar med mannen för några inlägg sen för tillfället och om jag kommer härifrån inom en snar framtid blir det Den rätta för Rosing, DHW och sedan somna i badkaret. Det är jag värd, absolut. wiho.   

Smile baby, smile

happyhappy. haha :) Dagen har varit ganska så normal för att vara måndag. Vaknade iofs med massa vatten  öronen, så halva dagen har jag gått runt och hört ett kluckande vid varje steg och röster blev som något slags vågsurr. hehe. men som tur försvann det, och resten har bara flytigt på..

Hämtade två paket från posten förut. De ena visste jag ju att de skulle vara min väst, men de andra hade jag ingen aning. Kunde bara gå på mammas speciella flin. Visade sig att min söta mamma hade beställt 2 guldarmband från frankrike. På det ena stor det "Mother Karin" och de andra stod det "Daughter Johanna" :) Grymt fina, tack snälla mamsen! 

Why cry, when you can show me the beautiful smile of yours?

  

I gonna hold you closer then before

You need a friend
I`ll be around
Don´t let this end
Before I see you again
What can I say to convince you
To change your mind of me?

Forever I stay  

Flyter i ådrorna?


sorry natt, men kände mig bara tvungen ;D

Att släkten är värst, när den är extremt övertrött, flummig och har ett stort koffeinintag är ett faktum. Att sedan detta faktum antingen smittar av sig, eller helt enkelt bara flyter i våra ådror, är bara en bagatell. Jag gillar´t ;D Tog bilden vid hennes sexigaste tillfälle också. Det var liksom som dax då ;) haha, intärnskämt ;) 

Igår. Mr v kom och hämta mig någon gång på eftermiddagen och om ni hade frågat mig då, vart vi skulle, hade jag verkligen ingen aning. Men det visade sig att vi skulle till en studio. Han skulle sjunga in några låtar, och ville tydligen ha mina åsikter om det hela medan "det var varmt" :) Åkte sedan till tullinge, till fnatt där min natt spenderades. Behöver jag säga mer än att vi var som vi alltid är? hehe

sweet dreams   

dance all night long



Shit, kvällen igår var så grym! Jag tog med mig bella. Kändes både roligast och säkrast att ha någon vid min sida hela tiden. Och shit säger jag. Han kommer och hämtar mig i sin supersnygga bil igen, vi hämtar bella hos henne och drar sedan in till stan. Han går och fixar innan sitt gigg, och jag och bell drar runt vid sture. Klubben låg precis brevid sture, men uppfattade aldrig namet. Och vi var lite osäkra, eftersom både jag och bell är under 18 (även om hon fyller om en vecka ;D), men tydligen så hade han pratat med ägaren, så det var lätt fixat. Han stod och väntade på oss där vi kom till dörren t.o.m. :)

Sen bar det av "backstage" där jag och bell umgicks med alla hans modelvänner han hade tagit med sig. Egentligen så skulle det "firas" med drinkar och exotiska frukter, men eftersom vi hade en vakts ögon på oss hela tiden, så blev det bara frukt för mig och bell den kvällen. Fråga mig inte, men ägaren var viktors släkting på något sätt. 
Han  var grym på scen kan jag lova! Han både ser ut (han bilden nedan) och sjunger (vidion ovan) som Jesse Mccartney, och eftersom jag gillar  gitarrmusik, som vi valde att kalla det, så var han grym. Resten av kvällen blev fylld av dansande och blev sedan hemskjusad när klubben stängde. Roligt var det, jag har ingen aning om hur det gick för bell och hennes uppraggade model. Dom försvann ibland under kvällens gång också, och bella kom alltid tillbax med världens flin.. så bella, läs det här och Pick up the damn phone! ;)

puss puss

Rubrik



Ledig från skolan idag :) så sovmorgon och fika har det blivit (: blev precis hemskjusad i en superläcker bil(!), och ska förmodligen på en liten spelning ikväll. Det ser man verkligen fram emot (: Hinner inte skriva mer nu, måste rusa. pussar

Hos natt

Sitter nu hemma hos natt, tror hon försvann för att byta kjol eller hur det nu var.. så härligt att bara ha ca 2,5 timmars skola idag, och de enda vi gjorde var att diskutera problem i samhället. Härligt härligt. Har precis ätit våfflor och druckit kaffe. Mitt beroende måste ju stillas på något viss :) Ska senare till stan med natt och alex och ta en fika och göra onödiga grejer. Ikväll ska jag sedan vara modell på natts sminkkurs. Får se hur det gå, och mer om det senare.
 


och jag funderar fortfarande ? hmm, får väl bli ett mysterium om inget annat kommer fram ;)

"min prins"?

Igår när jag kom hem vid sisodär 3 tiden( "Linus var sjuk och pappa skulle på möte, kan jag gå lite tidigare?(A)"), stod det en stor bukett rosor på bordet i köket. Ingen riktigt chock för mig.. tänkte mest bara att antingen pappa som varit  i farten igen(mamma älskar rosor) eller mormor som varit på besök. Traskade runt då jag såg en liten lapp liggandes brevid. Var från pappa och stod något i stil med: Johanna, väldigt nyfiken på vem din hemliga beundrare kan vara, läs på det lilla kortet. kram pappa. ´lite förvirrad går jag till den lilla lappen som sitter lindad runt buketten. På den står det : Till johanna, som tack för att du är så underbar, din Prins. Och jag funderar fortfarande. Har en möjlig människa i tankarna som kan tänkas kalla sig just "din Prins", men isånnafall har jag underskattat hans romantiska sida extremt. hmm, något för mig att fundera på kanske..

My body is frozen


Denna är påväg hem till mig nu (: dumpar väl när i brevlådan i veckan någongång, hihi.
 
haha! hur fan lyckas man? okej för att de var tidigt på morgonen när jag packade ner träningskläderna.. men ändå:O aja, bra gjort var det iaf! undra om jag är omedvetet färgblind..?

Och simon var så söt imorse. Alla 5åringar på hans dagis skulle byta till skolans lokaler från och med idag. Vi har försökt att övertala honom, att nej, han skulle inte börja skolan, utan han går fortfarande på dagis. Men han hörde bara halva meningen minus "inte". Klockan halv 7 på morgonen sitter han, i soffan några timmar för tidigt. Han är fullt påklädd(tröjan sitter bak och fram, men inte är det lätt inte), kammat håret och tandkräm i mingiporna.

- Men simon, vad gör du uppe?!
- Johanna! jag ska börja skolan idag!!


Nuss han är lilla tussen (:

Hope and Glory



Mycket bättre aucustiskt. Älskar texten, och nu låter den inte så otroligt tråkigt "melodifestivaliskt".

All the battles I won,
And the battles I lost.


Mums




Mm, blev lite fika med cp nr 1 och 2 igår :) lr det blev inte bara, jag blev bjuden ;) den andra bilden, är bara för att en viss person av någon anledning älskar den.. fick just ett sms, där det stod något med: Du vet inte möjligen någonstans man kan göra en bild till tapet ;)? haha, grejen är att man vet aldrig vad den där människan kan hitta på, så nästa gång jag kommer får jag väl inte bli alltför förvånad om hela lägenheten är täckt av den =P haha, nä fy fan.

Sitter just nu och gör något som inte alls är ovanligt för min del.. sitter och shoppar på nätet. Det är så jag som det kan gå. och som jag just erkände så har jag fått ett litet latteberoende, så dricker latte också. Fick något fnatt imorse, så gick direkt upp och pluggade i en jäkla fart, så inget mer plugg för idag inte :)

puss puss

kan man kalla det återförening?

Åkte till stan med natt, Köpte en "den lilla svarta" klänning för kvällen, och lite välbehövda småsaker :) Eftersom jag lovat bella att ladda upp en bild på den, kommer de inom en snar framtid.

Fredagen den 13 mars var en dag då min sis blev 19 år. efter mycket räknande kom äntligen dagen som bara var hennes, och såklart skulle den firas.. och det blev hemma hos älskade marcus. Grattis ännu en gång !  Det blev en slags återföreningskväll med det gamla gänget, så att säga. Verkligen saknat allting.De 3 grabbarna grus var där : Danneboy, Tobbe och Alex. Såklart födelsebarnet hon själv, värden han själv, Sara,jag och johannes :) Det är i deras sällskap jag märkte hur bra jag mådde. Någon som får dig att känna så, är speciell. På alla sätt. Även om marcus gärna påminnde mig att jag var den enda som inte var 18 ännu med kommentarer som "Nej nej, ingen alkohol till den minderåriga i det här huset" och "johanna, då förstår.. det är sånt här man lär sig när man blir stor förstår du" haha, där fick du till det allt ;) 
Ni skulle ha smakat på den underbara maten vi lagade. även om jag bara hjälpte danne och röra lite i såsen och tobbe att vända lite på köttet, men grabbarna grus var mycket duktiga ^^ och johannes som hade med sig en mycket god tårta från jobbet också.. det är aldrig fel ;) Natten blev sen spenderad i lägenheten.



<3


Nu måste jag gå, eftersom en biff har lagt hela sin kroppstyngd på mig och vägrar flytta på sig. Fucking grabb. puss!  


I´m free fallin

Godmorgon darlings!

Sitter nu i skolan och har svenska och slutar närsom nu.. underbart med snart helg :) Ska snart till stan med Natt sedan blir det 19årsfirande ikväll:D

Fortfarande ett jäkla snack om min "avokadofobi" från igår. suck. haha, de var nämligen såhär att efter vår samhällsredovisning i vad olika länder tycker om Gaza-konflikten igår, så tog vi med mat som representerade vårt land. Vi hade mexico, och vi köpte bl.a. den där gröna sörjan då kallad Guacomole. Och jag som bara mår illa av tanken av den där gröna saken, reagerade lite. Kunde inte ens hämta saker som låg nära den där burken! detta ledde till att jag istället för att skrika på johannes att hämta lite totillachips till mig, fick hela påsen och sitta och glufsa i ;) Det uppstod en liten spekulation om jag kan ha upplevt någon traumatisk händelse innan jag var 4 år, som mitt undermedvetna sedan hade förträngt. Och fortsättningen på de, uppstod idag.. haha vissa i klassen är fuckade. 

Åkte sedan igårkväll till Lucas :) 
 
GRATTIS ELIN SJÖSTEN PÅ 19ÅRSDAGEN!    <3

One step at a time

Hade tydligen när jag skrev detta igår kl 23:33, lagt det i utkastet istället för att publicera det, så får komma upp idag istället : 

Min dag, min dag började skiit ! Försov mig + missade bussen med 2 sek.. så fick stå och frysa sönder mig själv i ca 45 min ,eftersom den tredje bussen var en kvart försenad. Yey. Missar ansluningen till tåget, så slutar med att jag kommer 1,5 timme försent.  men sen vände det :)
 
Kommer precis när lärarna skulle ha sin klasskonferans, vilket gjorde att vi hade 2 timmars hål. Drog då, med jenny, Linnea, johannes... och josefin och fika.. mums! vaniljbulle och kaffe till frukost kl halv 11 ;) bra jobbat alltså. Hade sedan svenska, vilket vi hade i ca 5 min.. jag och jenny skulle ju låna böcker (A) kom tillbax när lektionen var slut =P sedan ännu mer rast och sista lektionen. Sista lektionen blev också en kort kort lektion, eftersom vi fick en inlämningsuppgift och sedan fick gå ^^ fast kom inte riktigt hem den tid jag skulle. Bron hade fastnat och skit, så fick hoppa av i östertälje och vänta på dem där ersättningsbussarna som aldrig kom.. men jag hade kul iaf kan jag lova! haha som han höll på.. så förstår varför hans flickvän vill/ville (beroende på hur långsint hon är)döda mig. hahaha herregud :) 

xoxo 

laugh love live

Min måndag började med en väldigt morgontrött johanna. inte så konstigt, men iaf. Får stressa sönder mig själv för att hinna med bussen. Kommer till skolan och de låter något såhär: Oj, visste inte ni? vi börjar inte förens om 1 timme och 20 min :O hmm, bra start på dagen. Men iaf, så har min skolmåndag gått otroligt snabbt :O 

Och Philip har på något viss fått för sig att han vid 25års ålder ska skaffa sig ölmage och grässmatta på bröstet.. Sedan vid 40.. vill inte ens tänka mig hur han "tycker sig vilja" se ut! ni kan ju tänka er.. för han kommer tydligen inte sluta i den banan. Argumentet var väl något i stil med att hans dåvarande fru kommer låta honom gå på klubbar hur mycket han vill, med tanke på hur han kommer att se ut. Herregud usch usch. När vi  sedan skulle ha rättskunskap, råkar då vår gubbe till lärare ha en liten mage stickandes där..och..: Johanna, min drömkroppsform! haha fattar inte varför jag överhuvudtaget bryr mig om det, men han vet väl på något sätt mina s.k. svaga sidor ;) (bellas formulering) 



Ska nu fortsätta mitt väskkollande(måste vara en alvarlig sjukdom?!), dricka min kaffe latte (drog nr1) och snart fortsätta kolla på the hills (drog nr 2) !

xoxo 

Slipping through our fingers

åhh nej.. dehär bådar inte gott! mamma och pappa sitter just nu och kollar på Beck.. precis varit en scen där en ung flicka blev mördad i en park.. känner på mig att pappa snart kommer börja tjata om att jag alltid ska ha sällskap hem eller ta en taxi.. lalala.. ohh haha nu började det! - johanna, du lovar väl att aldrig göra så som hon gjorde? haha, kan jag mina föräldrar eller vad? =P

igår. en väldigt mysig dag och kväll. Eftersom mamma och pappa skulle på massage och bio tillsammans, hade jag tydligen lovat att vara barnvakt för bröderna. Så så passande, kom patric hit just då. Linus och simon älskar verkligen patric. de gick t.o.m. så långt att simon sa åt mig att sätta mig vid datorn, för att dom minsann skulle ha "killsnack". haha, han är liksom 6 år.. bådar inte gott det. Så gjorde vi sedan 3rätters middag i tid tills dem kom hem. pasta ala johanna blev det och chokladmousse bl.a. Tänt ljus i hela huset hade vi gjort och satt på fin musik, vilket blev en fin överaskning tills dem kom hem (:  Dagen idag har varit lugn, så som söndagar brukar vara. Har iofs lyckats spenderat lite pengar iaf. Nätshopping kallas det.. livsfarliga grejor det där =P Kollat på The Hills hela dagen i princip :):) förutom de första timmarna då mamma väcker mig genom att komma  in i mitt rum och börja tvätta fönster.. mm great ! haha.


sov gott  

One night with jockus


såå jocke!

sitter hemma hos jocke just nu.. haha kolla hans fina bakrundsbild på datorn! skrattar varenda gång. iaf, sitter här i lägenheten för mig själv. Bella har inte kommit ännu, och de andra grabbarna fick något problem med bilen på väg hit, så jocke fick leka räddaren i nöden och åka och hjälpa dem. Jag åt andra sidan, kände inte riktigt för att kolla på när dem meckar (been there, done that =P) så sitter här ist och väntar på bella :) vi hade tänkt en middag på Pizza hut och bowling på heron, men blev istället middag hos jocke och lite allmänt mys här. Bowlingen är en födelsedagspresent från honom, men har inte förens nu kommit på att vi kanske borde ha vår bowlingkväll någon gång.

Ha en trevlig kväll honeys :)

some days, some days




Min första tanke: blanda mig, alex och en indian och woooolla :) haha, en fin blanding.

Iaf, skoldagen idag var lång. Torsdagar är inte kul lektionsmässigt alltså + att jag måste gå hemifrån 07:00 på morgonen, de tar lite i längden alltså! ändå älskar jag torsdagarna, av någon omedveten anledning.. antar att det är "snart-helg-känslan" som kommer krypandes :)  Den är ju aldrig fel.
 
Efter skolisch drog jag till Nathalie. Kokade kaffe gjorde vi, eftersom hon precis hade haft en power-napp utan att få själva energin, och jag.. var bara grymt trött. Somnade nästan mot en pelare under rättskunskapen.. det kan ju förklara lite ;) Och vi kom in på den där kvällen jag inte riktigt vet om jag gillar otroligt eller inte alls.
 Vi kom in på de faktum att en viss man hade fått smaka på min kära kusins aggretioner.. haha, börjar redan garva nu! Iaf, han hade sett att vi var mitt inne i en het disskution jag och natt.. han frågade vad vi snackade om,natta vänder sig om helt röd i ansiktet, pekandes på honom och skrek: dig! vi snackar om dig din jävla skitstövel! hahaha, den där höghaltiga spritens mörka sida ;) Fråga mig inte om det var han vi egentligen snackade om, för det har jag inget minne av.. men hahahha, jag garvar fortfarande bara vid tanken av den synen!   

sweet dreams honeys

suck



usch och fy för migränanfall! nej, nu ska jag gå och lägga mig i en underbar säng. puss puss

One hell of a big headache

Inte v'ärldens bästa morgon kan jag inte påstå. Vaknade upp när klockan ringde runt halv 6. Någon måste ha stått med en hammare mot mitt huvud och jag måste ha sovit i max 10 minuter! Fast i själva verket var det bara en fruktansvärd huvudvärk och det faktum att kudden var extremt skön just då, för jag hade faktiskt gått och lagt mig grymt tidigt för att vara jag. Bra bra johanna! Det lite roliga är, att jag måste fan ha somnat under min dagliga morgonpromenad med ville(sådär idag kl kvart i 6:S) för har absolut inge minne av det hela. Så måste ha gått och sovit. haha! crap, hoppas jag inte träffade någon på vägen=P 

Igår var det en skön dag. Hade endast skola från 11-2 :) iaf för mig, eftersom jag var tvungen att vara i Huddinge kl 10. Så kunde åka senare än vanligt och få sällskap av Alex på vägen. Åkte faktiskt direkt hem och började på dra igång ett heltidsprojekt med mina garderober.. tröttnade dock ungefär halvvägs så nu ligger det kläder och skor utspridda i exakt hela rummet. haha, jag är bra jag alltså ^^ 

    


3.03.09



Efter en lång första dag i skolan, blev det stan! titta the beautys jag hittade! hihi, jag och min jäkla skor alltså. kanske är en sjukdom möjligen=P? pappa verkar tro så iaf, hehe. Aja, slänga i mig en snabb middag nu. puss puss

some words

Min lördag börjades med vakna upp i tumba sedan också släktfika i andra sidan av samma ort. Efter mycket flängande hit och dit, blev kvällen spenderad hos Natta i tullinge (: övertrötta båda två, och fnittrigare än förut, så en galet skattfull kväll och natt! myspys. Söndagens uppgift var att ta mig hem från tullinge, då det skulle fikas hos farmor/mormor vår och sedan överköras lite..så kunde därför få skjus hem till lilla Hölö :) Andra delen av den dagen blev bara en lugn och rofyld en, med The hills och lite bubbelbad! haha, alex männ har en inverkan på mig också ;)  

RSS 2.0