The weekend

Sitter i skolan. Precis haft BIP-test, är lite smått slut + smått svulna halsmandlar, Great.. Tänkte underhålla mig med att snabbt sammanfatta helgen :)

Fredag. Dagen började med arbetsintervju som var riktigt lyckad. Skola, hem direkt och sedan filmkväll hos mig med Mr m. Blev männ som hatar kvinnor, en film jag inte tills då vågat mig se. Men bra var den. Hemsk, men bra. Blev upp tidigt på lördagen. Stan med Alex och nathalie under hela dagen. Shopping, mys och glass såklart! Hittade 2 tröjor till fynd och lite smått. Hem och socialisera mig med familjen, tills man blev upphämtad och skulle bli skjusad till östertälje. Det är nu det börjar hända saker..

Vi skulle bara svänga förbi leo, ner och hyra film och sedan lämna av pojken. Då han upptäcker en kvinna i buskarna. Och mycket riktigt ligger det en kvinna i buskarna, sisodär extremt alkoliserad. Anders fick hjälpa henne, och efter mycket om och men kunde vi också ringa till hennes man. Herregud, stackaren skulle bara på en liten arbetsfest eller hur det hade varit. Somnade sedan helt utmattad t.o.m. innan vi ens hunnit sätta på någon film, och sov gott ända till.. halv 9. duktigt, så duktigt. Söndagen blev i sin tur spenderad i östertälje och sedan bara hemma. Softsöndagarna hemma i bastun som vanligt och lite Matte cplugg.    

Kommentarer
Postat av: viktor

sounds like a great weekend, but without me honey

2009-09-14 @ 18:29:31
Postat av: Anonym

yes, and u without me

2009-09-14 @ 21:45:09
Postat av: Bell

woooo, ett samtal så länge längtat viktor ;D

2009-09-15 @ 13:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0